Sve je krenulo kad su RAZNELI “porše”: Belivukovi koljači dobili POSEBNE instrukcije za mučenje Lazara

Vukićević je namamljen u klanicu preko kriptovanog telefona Mileta Radulovića, zvanog Kapetan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen

Pripadnici koljačkog klana Veljka Belivuka posebno su brutalno mučili i ubili Lazara Vukićevića (31) koji je postao paranoičan i užasno oprezan od kad je nestao njegov prijatelj Nikola Mitić (33).

Vukićević je znao kakva mu se sudbina sprema o čemu je Objektiv ranije pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

OSVETA DŽONIJA SA VRAČARA

Nestanak sina prijavio je Lazarev otac 16. oktobra.

– Lazarev otac je ispričao da je njegov sin sve od 2007. godine bio aktivan navijač Crvene zvezde i da je učestvovao u fizičkim obračunima sa navijačima Partizana. Otkrio je tada i da je posle završene srednje škole otišao u Švedsku i da je samo povremeno dolazio u Srbiju – navodi naš izvor.

Vukićevićev otac je detaljno govorio i događajima i licima koje su njegovog sina povezivali sa pripadnicima klana Veljka Belivuka.

– Kada je odslužio kaznu zbog pucnjave u jednom beogradskom kafiću, Lazar je počeo vezu sa devojkom sa kojom je do kraja bio u vezi. On je imao ozbiljnih problema tokom 2019. godine, kada mu je raznet “porše”, a sumnjao je da iza tog napada stoji Nikola Vušović, na koga je Lazar pucao 2008. godine, kada ga je ranio. Prema izjavi oca, Lazar je imao problem i sa Markom Miljkovićem, ali nije mogao da otkrije kakav osim da je znao da se njegov sin ranije zabavljao sa sadašnjom suprugom Marka Mesara – navodi sagovornik Objektiva.

Lazar je ZNAO da će ga Belivuk UBITI: Stalno se selio, a reči koje je uputio devojci kriju JEZIVU istinu

SPECIJALNE INSTRUKCIJE

Podsetimo, Vukićević je namamljen u klanicu preko kriptovanog telefona Mileta Radulovića, zvanog Kapetan. Ovog viđenog “škaljarca” Belivuk i Miljković su kidnapovali tokom “akcije” u kojoj su u Crnoj Gori ubili Damira Hodžića i Adisa Spahića. Vukićević je tada “progutao udicu” misleći da su “škaljarci” uhvatili Belivuka i da ide da ga ispita i likvidira.

Zbog iživljavanja nad Mitićem krečili zidove: Novi JEZIVI detalji ubistva, Belivuk naredio likvidaciju

Tek kada je stigao do Ritopeka, shvatio je da je upao u zamku, pa je čak i potegao pištolj. Ipak, Miloš Budimir i Srđan Lalić su uspeli da ga savladaju. Nalog koji su dobili od šefova Belivuka i Miljkovića, koji su se tada nalazili u Crnoj Gori sa zatočenim Kapetanom, bio je da Vukićevića najviše muče. Tako se i dogodilo. Lazar je dugo i brutalno mučen sve dok nije izdahnuo. A zatim je prošao kao i njegov drug Mitić nekoliko meseci ranije.

BONUS VIDEO: 

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 25. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar