EPS: “Potpuno su besmislene i notorne laži koje je izgovorio Pavle Grbović, a izjave skandalozne”

Interesantno je da ova izjava dolazi samo dan pošto je smenjeni predsednik Sindikata radnika EPS Milan Đorđević slične laži izneo u nekim medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
EPS
Foto: Elektroprivreda Srbije

Iz EPS-a su stigli demanti na izjavu koju je izgovorio predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, a njihove demante prenosimo u celosti:

Potpuno su besmislene i notorne laži koje je izgovorio predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović. Očigledno je da opozicija koristi sve načine, pa čak i besmislice na nivou krimi romana da bi ih upotrebila protiv vlasti i javnih preduzeća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Interesantno je da ova izjava dolazi samo dan pošto je smenjeni predsednik Sindikata radnika EPS Milan Đorđević slične laži izneo u nekim medijima.

Elektroprivreda Srbije nikada nije nabavljala ni opremu za prisluškivanje niti je ijedna organizaciona celina bilo koga prisluškivala. Unutrašnja kontrola je formirana i uspešno radi na otkrivanju raznih krađa i zloupotreba unutar EPS-a, pa je tako otkrila i zloupotrebe bivših čelnika sindikata uključujući i korišćenje službenih automobila u privatne svrhe, neizvršavanje radnih obaveza članova sindikata i zloupotreba sindikalnih sredstava. Za poslednjih 5 godina rada Unutrašnje kontrole sprečene su krađe i zloupotrebe u vrednosti većoj od 20 miliona evra.

Ovakve optužbe su skandalozne te pozivamo sve nadležne organe da provere tačnost izrečenih navoda.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar