Đilas ponovo poslao poruku PODRŠKE Belivuku i njegovim KOLJAČIMA! (FOTO)

Ovaj put je otišao korak dalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas je preko portala u njegovom vlasništvu ponovo poslao poruku podrške optuženom za monstruozna ubistva, Veljku Belivuku i njegovim koljačima, a iako je izgledalo nemoguće, ovaj put je otišao čak korak dalje!

Naime, Đilas je u svojim medijima po ko zna koji put pustio odu za huligane koje naziva “slobodnomislećim navijačima”, a koji zapravo predstavljaju ostatke Belivukovog koljačkog klana. Naslov skandaloznog Đilasovog teksta glasi: “Vučiću pederu” opet se ori Humskom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen

Izgleda da je Dragan Đilas odlučio sada i da daje komplimente huliganima koji su se okupljali oko Belivukovog klana.

Potvrdu da su ovi tzv. navijači zapravo jedina politička šansa grupaciji okupljenoj oko Dragana Đilasa i da im je jedini cilj da svrgnu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića nedavno je dao i nekadašnji ambasador i Đilasov ideolog, Vladeta Janković.

– Da bi se poljuljao režim postoje dva puta. Prvi je ekologija, ali tu su rupu već zapušili, a drugi su navijači, ta jedna malo divlja populacija. Vučić dobro zna koliko je to opasno – rekao je Janković u gostovanju na televiziji N1 koja je pod Đilasovom uredničkom kontrolom.

Podsetimo, ranije je portal “Direktno”, koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa objavio je skandalozni tekst u kojem su priznali da su “navijači” fudbalskog kluba “Partizan” sramno vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ovim potezom je Đilas, preko svog glasila, dao punu podršku Belivuku!

Nakon priznanja da su kriminalci Velje Nevolje skandirali zbog hapšenja svog vođe, Đilasov portal otvoreno staje na njihovu stranu, a u tekstu ih naziva “pristalicama crno-belih” koje ništa neće zaustaviti u “iskazivanju nezadovoljstva nakon hapšenja Veljka Belivuka”.

Đilasov medij je tada ovoreno priznao da im smeta što se, u Srbiji koju vodi predsednik Vučić, kriminalci koji su pravili ćevape od ljudskog mesa sklanjaju sa ulica i privode pravdi, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ridi ako te skandiranje 1200 drogiranih klinaca ne dovede na vlast ne znam ko će!?Jedino nacionalna manjina Marinika Čobanu Tepić,stara autonomašica i srbomrzac,nema treće!

    Odgovori
  2. Molim vas da istražite ko je izdao prostorije "JNA Stadiona" toj grupi ljudi da bi obavljali soju delatnost, čini mi se da je Djilas u pitanju !

    Odgovori

Ostavite komentar