Đilas direktno PODRŽAO Belivuka! Tajkun više ne krije da su mu KOLJAČI jedina šansa (FOTO)

Skandalozan tekst portala u Đilasovom vlasništvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAimages

Portal “Direktno”, koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa objavio je skandalozni tekst u kojem su priznali da su “navijači” fudbalskog kluba “Partizan” sramno vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ovim potezom je Đilas, preko svog glasila, dao punu podršku Belivuku!

Nakon priznanja da su kriminalci Velje Nevolje skandirali zbog hapšenja svog vođe, Đilasov portal otvoreno staje na njihovu stranu, a u tekstu ih naziva “pristalicama crno-belih” koje ništa neće zaustaviti u “iskazivanju nezadovoljstva nakon hapšenja Veljka Belivuka”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilasov medij je ovoreno priznao da im smeta što se, u Srbiji koju vodi predsednik Vučić, kriminalci koji su pravili ćevape od ljudskog mesa sklanjaju sa ulica i privode pravdi!

“Belivuk, ljudi koje plaća ambasada SAD i tajkuni preko uprave Partizana organizovali vređanje Vučića”! 

Foto: Printscreen

Ovaj portal nije skrivao oduševljenje zbog sramnog i sumanutog poteza navijača, a njihov vlasnik, tajkun Đilas više ne krije da su mu Belivukovi koljači jedina šansa da dođe na vlast, budući da zna da na izborima nikada ne može da odnese pobedu.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. jedina i samo jedina zamerka nasem predsedniku STO NIJE MALO STROZIJI prema ovakvim delikventima ...kao sto su ovi iz OPOZICIJE

    Odgovori

Ostavite komentar