Neutešna udovica uzela muževljev pepeo i učinila nešto skandalozno s njim: Sada to radi SVAKI DAN

Kaže da više ne može da se otarasi te navike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/TLC

Prvi put je počela sa ovom bizarnom navikom kada je osećala veliku bol što ga više nema.

Onda joj se “osladilo” i krenula je svaki dan da ga “konzumira”. Sad ne može da se otarasi te navike.

Amerikanka iz Tenesija po imenu Kejsi (26) ima veoma čudnu naviku da svaki dan posle ručka konzumira pepeo svog preminulog muža.

Njen suprug Šon tragično je preminuo pre nekoliko meseci od napada astme i ostavio ju je uplakanu i neutešnu, samu u velikoj kući.

– Nisam znala šta ću sa sobom. Svaki dan sam grlila njegovu urnu. Kada sam je prvi put otvorila, dok sam dirala pepeo, osećala sam veliku sreću i spokoj u sebi. Prvi put nakon njegove smrti. Tada sam prvi put i liznula pepeo, onako spontano, kako bi se još više spojila s njegovom dušom. To mi se svidelo. Mada je pepeo imao ukus pokvarenih jaja, ja sam se navukla na njega – kaže Kejsi u programu TLC “Čudne navike”.

Kejsi otkriva da muževljev pepeo sada nosi svuda sa sobom.

– Idem s njim u prodavnicu, bioskop, na ručak, ma svuda. Posle ručka volim da uzmem malo pepela, da se ponovo spojim s njim. Dva meseca neprestano ga jedem. I ne mogu da se otarasim te navike. Sad sam već u fazi kad se ozbiljno plašim da ću se razboleti od tuge ako ga celog pojedem – kaže Kejsi.

Uprkos činjenici da su je prijatelji i familija prezreli zbog te navike, Kejsi kaže da joj ona jedina donosi neki mir u životu.

– Sve se promenilo otkad Šona više nema. Ne znam kako dalje da idem. Pretvaram se da sam u redu, ali nikako nisam. Zato mi jedino konzumacija pepela trenutno donosi radost u životu – naglašava Kejsi.



Izvor: Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar