Fudbalera slomile emocije: Plakao sam pred predsednikom, osećam se jako usamljeno!

"Ne pričam mnogo, ali kad kažem, to radim iz srca", istakao je stameni defanzivac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daisuke Nakashima / AFLO / Profimedia

Samjuel Umtiti davno je u drugom planu Ronalda Kumana i nema ga u sastavu Barselone.

Čelni ljudi katalonskog giganta želeli su da prodaju Francuza, ali je on ipak ostao u sastavu, mada više vremena provodi na klupi i tribinama nego na terenu, tačnije, u sezoni koja je u toku nije odigrao niti jedan minut!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, Umtiti je po svaku cenu želeo da ostane, a otkrio je i detalje sastanka sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom:

– Ne pričam mnogo, ali kada to uradim onda govorim iz srca. Plakao sam na sastanku s predsednikom. To je za mene bio važan razgovor i predsednik je morao da vidi koliko želim da pomognem klubu i ekipi. Samo sam mu to hteo reći – počeo je Umtiti, pa nastavio:

– Rekao mi je da se moram truditi i tako izboriti za minutažu kod Kumana. Od prvog dana sam pokazao da sam veliki radnik i da volim ovaj klub, ali se na kraju sve promienilo sve. Osećam se jako usamljeno.

I pored svega, on je siguran kako niko Kumanu nije rekao da ga ne ubacuje, već Holanđanin to radi svojevoljno.

– Ne verujem da je neko iz kluba rekao Kumanu da me ne koristi. Mislim da on samostalno donosi odluke. Možda mu neko i kaže nešto, ali na kraju je on taj koji odlučuje – zaključio je Umtiti koji će vrlo verovatno ponovo završiti na transfer listi već u zimskom prelaznom roku.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar