Hrkalovićeva stoji i iza ubistva čoveka kog je JEDINO OPLAKIVALA? Sa Belivukom imala surov cilj

Dijana Hrkalović uhapšena je u petak zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta, u centru Beograda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a, dovodi se u vezu i sa ubistvom Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, nekadašnjeg vođe navijača Parizana, saznaje Alo!.

Policija, kako se saznaje, istražuje i njenu umešanost u ubistvo advokata Miše Ognjanovića i Vladimira Popovića zvanog Pop, vlasnika “Havane”, koji je prema operativnim saznanjima bio blizak saradnik Luke Bojovića i škaljarskog klana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što je, svakako, najšokantnije jeste umešanost Hrkalovićeve u ubistvo čoveka kome je trebalo da bude kuma na venčanju. Pored državne sekretarke, u to ubistvo je indirektno bio umešan čovek koji ga je sledio i nazivao prijateljem i bratom – Veljko Belivuk.

– Stanković i Belivuk su u to vreme imali podršku bivšeg funkcionera MUP-a, koji je svoj položaj koristio da zataška njihova krivična dela. Sumnja se da je taj službenik Dijana Hrkalović, nesuđena kuma Saleta Mutavog – navode dobro obavešteni izvori, i dodaju da su Hrkalovićeva i Belivuk skovali plan da Stankovića sklone sa ulice.

– Cilj im je bio da Velja Nevolja zauzme mesto Saleta Mutavog. Iako su nakon ubistva i Dijana i Nevolja javno žalili za Stankovićem, sve je to bila predstava za javnost da bi sklonili sumnju sa sebe. Pa je tako Hrkalovićeva neutešno plakala, a Belivuk je žalio za “bratom” nakon ubistva i dao brojne čitulje u lokalnim listovima – ističu izvori, i dodaju da je Belivukova uloga bila da organizuje ubistvo, a Hrkalovićeva je bila zadužena za uklanjanje dokaza.

– Zašto bi bivši funkcioner MUP-a zatražio da se uklone svi dokazi ako iza likvidacije stoje članovi škaljarskog klana ili neke druge bande, kao što se navodilo? Čaure sa mesta zločina ne bi dovele do njegovog imena da je ubistvo počinio neko ko mu ne polaže račune, odnosno kriminalci koji nisu bliski Veljku Belivuku. Velja Nevolja svakako nije povukao oroz, ali postoje rupe u ovom slučaju koje nisu popunjene. On je uhapšen kao član kavačkog klana i evidentno je da je svojevoljno pristao da radi po naredbama Radoja Zvicera. Možda se Stanković protivio toj ideji na duže staze, želeći da poslovima upravlja samostalno. To bi bio dovoljan motiv da Velja Nevolja i njegovi šefovi preduzmu drastične mere, vođeni idejom da zavladaju balkanskim narko-tržištem – navodi izvor.

Posle ubistva Saleta Mutavog, vođe Partizanovih navijača, Hrkalovićeva je pobesnela na policajca Dejana Jovića kad se vratio sa uviđaja. Tom prilikom ona je uništavala dokaze, što je za medije potvrdio i Vukosav Jović, otac policajca Dejana Jovića.

– Kada je toj ženi, Hrkalovićevoj, za koju je moj sin govorio da nije normalna, doneo čaure, ona ih je nogama šutirala po kancelariji. Tog dana svađali su se do ponoći jer je, verovatno, htela da sve to uništi – otkrio je za medije Vukosav Jović, otac preminulog inspektora koji je 2020. godine preminuo od posledica koronavirusa.

Ko je Aleksandar Stanković

Aleksandar Stanković bio je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji. Na Partizanov jug prešao je sa Zvezdinog severa i najpre je bio vođa frakcije “Janičari”. Iskoristio je hapšenja pojedinih “grobara” nakon ubistva Brisa Tatona, ali i sukob “Alkatraza” i “Zabranjenih” na tribini.

Bio je član obezbeđenja čelnika dok je klubom rukovodio Zoran Popović, ali su oni tvrdili da ne znaju ko je Stanković. Kako je objavljeno, on je organizovao grupu koja je u decembru 2015. godine upala u prostorije funkcionera kluba i zatražila ostavke.

Stanković je, podsetimo, izrešetan sa više od 60 hitaca iz “kalašnjikova” 13. oktobra 2016. godine oko 21.30 časova u Bačvanskoj ulici u Beogradu, u trenutku kada je ušao u svoj automobil “audi A6”. Prema istrazi, tada mu je prišao BMW, iz kojeg su nepoznati napadači sasuli rafal u njega, a potom pobegli i vozilo spalili. Tom prilikom ranjen je i njegov telohranitelj Milorad Đ., koji je stajao pored automobila.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Alo

Komentari (4)

  1. Glumila ili ne, ona je policajka koja je ridala za kriminalcem. Vec tada je trebaka biti minimum nsjurena iz policije. Ovako pada ljags i na nju i na policiju. Da li znate da u notmalnija vremena policajac ni van duznosti nije smeo biti vidjen u drustvu nekog kriminslca? A ova ridala javno. Neko je tu s ciljem doveo i drzao...a to nije Velja niti "opozicija"

    Odgovori

Ostavite komentar