Policija pronašla DUŽNIKE ubijenog Đokića: Otac jednog od njih je pre pet godina Goranu napravio UŽAS

Sve se glasnije priča da je Goran davao pare na kamatu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur, Privatna arhiva

Inspektori su tokom istrage ubistva porodice Đokić iz Aleksinca došli do nekih dužnika Gorana Đokića (57), koji su saslušani u policiji, a ispostavilo se da je jedan meštanin Aleksinca čak i robijao zbog napada na vlasnika menjačnice. Kako izvor otkriva, inspektori su pronašli osobe koje su ranije imale sukob s vlasnikom menjačnice, koji je mnogima pozajmljivao novac, priča se i na kamatu, a posebno interesantan im je bio čovek koji je 2016. fizički nasrnuo na Gorana, zbog čega je navodno bio osuđen i na zatvorsku kaznu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije velika suma

– Sin tog čoveka je pre pet godina pozajmio pare od Gorana, nije to bila velika suma, ali dečko valjda nije vraćao na vreme, a Goran je insistirao da mu se novac po dogovoru vrati, jer je bio izuzetno pedantan po tom pitanju i navodno nije tolerisao kašnjenje. Zbog toga se s dužnikom neko vreme prepirao, a jednog dana mu se na vratima pojavio otac dužnika i napao ga metalnom šipkom. Došlo je i do tuče i taj meštanin je valjda bio osuđen na četiri godine zatvora – priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje: – Posle toga je gradom kružila priča da je Đokić nakon napada šipkom rekao: “Kad me je napao, imao je sreće što mi je pištolj bio daleko, inače bih ja sad robijao umesto njega”.

Pošto su 2. oktobra u ataru sela Moravac nađena spaljena tela Gorana Đokića, njegove žene Gordane (56) i ćerke Lidije (25), inspektori su jedan pravac istrage usmerili i na Goranove dužnike, ali i ljude s kojima je imao bilo kakav sukob. – Ovaj čovek što je tukao vlasnika menjačnice i zbog toga robijao nije profil osobe koja bi mogla da počini trostruko ubistvo. On je već saslušan u istrazi i ispostavilo se da nema veze sa zločinom – kaže izvor. On podseća da je u protekle tri nedelje policija obavila razgovore s više desetina osoba koje bi mogle da imaju neka saznanja u vezi s porodicom Đokić.

Prošli poligraf

– Saslušani su i njihovi rođaci, prijatelji, meštani, Goranovi dužnici do kojih se došlo. Navodno svi do sada ispitani su prošli poligraf – kaže izvor. Iako porodica Đokić nije iz kriminogene sredine i o njima svi rođaci i komšije imaju lepo mišljenje, sve se glasnije priča da je Goran davao pare na kamatu. – Istraga ide u više pravaca. Osim Goranovih kontakata, policija češlja i kontakte njegove ćerke i supruge – kaže izvor.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari (8)

  1. Zelenaš davao novac na zelenašku kamatu, sa sobom uvek imao veliku količinu novca, znači nije čovek od ugleda, a zastave spuštane na pola koplja i proglašavan dan žalosti u Aleksincu na dan sahrane. Ovo je prvi slučaj da se krimosu odaje ovakva počast. Bruka.

    Odgovori
  2. šta znači nije iz krimogene sredine ali je davao pare na kamatu? šta on ima banku ili je registrovao delatnost zelenašenja? ili jedno ili drugo ne može oboje

    Odgovori

Ostavite komentar