Dugo je trpela njegovu PREKU narav: Evo kada su krenuli problemi u braku para Grnčarski

Bivši model i dizajnerka nije mogla više da trpi višegodišnje psihičko, a potom i fizičko nasilje, te je podnela krivičnu prijavu protiv bračnog druga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printsceen

Da se iza najlepšeg osmeha često kriju mračne tajne, pokazao je slučaj nekadašnje manekenke i suvlasnice modne agencije Dragane Grnčarski (45), koja je nedavno supruga i oca svoje troje dece prijavila policiji za nasilje u porodici.

Bivši model i dizajnerka blage naravi i blistavog osmeha nije mogla više da trpi višegodišnje psihičko, a potom i fizičko nasilje, te je podnela krivičnu prijavu protiv bračnog druga. Napustila je s decom prostrani porodični stan, koji se nalazi blizu Botaničke bašte, i postala podstanar kako više ne bi doživljavala uvrede i trpela jak psihički pritisak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dragana ne želi da priča, njihovi prijatelji saradnici iz modnog sveta takođe nisu bili pričljvi, ali se ispostavilo se da su neslaganja između supružnika počela još pre deset godina, a kulminirala su batinama zbog kojih je supruga prijavila policiji.

Dragana, koja je sa suprugom otpočela vezu dok su oboje radili kao manekeni i krunisali je brakom 1996. godine, Nebojšinu preku narav trpela otkako se rodilo njihovo srednje dete. Saradnici bračnog dvojca otkrili su da je njen suprug imao česte izlive besa, s kojima se Dragana nosila kako je mogla, uz večito balansiranje i smirivanje situacija, sve u želji da zaštiti naslednike.

Dragana je sve probleme pokušavala da prebrodi svojom krotkom naravi večito je smirivala situaciju kako njihova deca ne bi osetila neslaganja, svade i povišen Nebojšin ton. Ipak, kada se vikanje pretvorilo u sve češće vređanje, pretnje i na kraju šamare, plavooka manekenka podnela je krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog nasilja u porodici.

Kako je Kurir pisao, ona je od suda zatražila i da Nebojši, do okončanja brakorazvodne parnice, privremeno zabrani da joj prilazi i komunicira s njom. Od momenta kada su mediji objavili da je podnela krivičnu prijavu protiv supruga, Dragana nije htela da kontaktira ni sa kim, dok je Nebojša domaćim medijima izjavio da protiv njega nije podneta krivična prijava i da nije istina da je bio nasilan prema ženi koja mu je rodila troje dece.

Takođe, on se na premijeri jednog filmskog blokbastera pojavio sa širokim osmehom, ničim ne pokazujući da se suočava s ozbiljnim optužbama. S druge strane, u medije su procurili podaci da za fizičko nasrtanje na nju Dragana ima svedoka, te da je do nasilja došlo 4. januara ove godine, kada se iselila iz zajedničkog stana, no da se posle toga vratila uz izvinjavanja, i zbog dece. Konačno, kako je situacija postajala sve gora, s decom je napustila porodični dom u avgustu, posle čega je dobijala preteće i omalovažavajuće poruke od Grnčarskog.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar