Imam 28 godina i još sam NEVIN, tri meseca sam čekao prvi put s devojkom, a onda me je ona ZAPANJILA!

Sve je pažljivo isplanirao, ali dočekalo ga je veliko iznenađenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mladi Britanac je, kako kaže, prvi put došao na korak do prvog seksa, ali onda je shvatio da se njegovo čekanje nastavlja.

– Ja imam 28, a moja devojka 30 godina. U vezi smo tri meseca. Ja sam nevin, a ona je pre mene imala dve duge veze. Hteli smo da naš prvi put bude specijalan, i ja sam se potrudio da tako zaista i bude – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želeo sam da sve bude nezaboravno, i organizovao sam nam vikend u skupom hotelu. Bio sam presrećan kada sam joj to rekao, ali ona me je odmah ohladila. Objasnila mi je da je to podseća na neprijatne uspomene koje ima na svoje prvo seksualno iskustvo.

– Potpuno sam je razumeo, jer i meni se dogodilo da mi se devojke podsmevaju zbog mog neiskustva u krevetu. Volim je do ludila i voljan sam da još čekam i da joj dam koliko god vremena joj je potrebno. Ali ne mogu da sakrijem svoje uzbuđenje jer nikada ranije nisam ovoliko bio blizu vođenja ljubavi – priznaje mladić.

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

– Naši roditelji su se već upoznali i ubeđen sam da je pred nama zajednička budućnost. Još samo da sa ramena skinem teret krivice zbog svog neiskustva u vođenju ljubavi – iskren je Englez.

Odgovor terapeuta: Ne stvarajte sebi dodatni pritisak. Gradite postepeno vašu zajedničku intimnost uz mnogo ljubljenja i milovanja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Na vikende gledajte kao na prilike za romantični odmor i zajedničko opuštanje.

Kada bude pravi trenutak, dogodiće se i seks, ali neće biti ni smak sveta ukoliko se ne dogodi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar