Reprezentativac Srbije otkrio tajnu: “Mogao sam da igram za BiH i Holandiju, ali odlučilo je srce”

Atmosfera oko reprezentacije Srbije dugo godina nije bila dobra kao u ovom momentu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj spreman je za nove reprezentativne obaveze

Orlovi su se tokom ove nedelje okupljali u centru Fudbalskog saveza Srbije, a ponovo će na raspolaganju Draganu Stojkoviću Piksiju biti vezista Sevilje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srpski as je tom prilikom dao intervju za “sportsport.ba” i tom prilikom se dotakao činjenice da je na startu reprezentativne karijere mogao da bira između tri države, ali je izbor pao na Srbiju.

Sin Nebojše Gudelja, nekadašnjeg igrača Leotara, Partizana, španskih i holandskih klubova znao je da neće igrati ni za Bosnu i Hercegovinu ni za Holandiju.

– Istina, mogao sam da biram između tri reprezentacije i mislim na kraju da sam napravio pravu odluku u svom životu. Odluka je došla iz srca i mislim da sam pravilno postupio. Igram godinama za Srbiju i to mi je čast, ali i obaveza da na svakom okupljanju i utakmici opravdam taj poziv – rekao je Gudelj.

Foto: Srđan Stevanović / Starsport

Atmosfera oko reprezentacije Srbije dugo godina nije bila dobra kao u ovom momentu, a celu situaciju popravio je selektor Dragan Stojković Piksi.

– Imam odličan odnos sa selektorom Stojkovićem, upoznao sam ga još pre dve godine kada sam igrao u Kini, a on je u istom gradu bio trener drugog kluba. Stvarno dobar odnos imamo i sada u reprezentaciji Srbije. Imam dobru minutažu u reprezentaciji, ja sam tu već sedam godina, a za igrača je najvažnije da igra i verujem da će tako ostati i ubuduće – objašnjava srpski vezista.

“Tifo scena ustala iz mrtvih” – navijanje u Srbiji je ponovo u modi (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar