Vučić bio u pravu! RTS je veći opoziconi medij od N1, ovo je krunski dokaz (FOTO)

Krik se pohvalio intervjuom sa RTS-om

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/Krik.rs, Tamara Trajkovic

Da istina uvek na kraju izađe na videlo pokazalo se još jedanput, ovaj put u slučaju izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o objetkivnosti u izveštavanju RTS-a.

Vučića su prvo napali, zbog njegove izjave da je RTS veći opozicioni medij od N1, da bi potom, po ko zna koji put, potvrdili tačnost reči predsednika Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, portal Krik, čiji je glavni urednik Stevan Dojčinović objavio je fotografiju na kojoj se hvale kako je RTS došao da uradi intervju sa njihovim urednikom u redakciji. Ovim su potvrdili da je RTS itekako zainteresovan čak i za one koji su povezani sa određenim stranim bezbednosnim strukturama i finansijskim organizacijama, takođe i onima koji otvoreno rade protiv interesa srpskog naroda, baš kao što je portal Krik.

Foto: Printscreen/Twitter/Krik.rs

Tako je servis koji plaćaju građani Srbije odmah potrčao da uradi prilog sa servisom koji plaćaju inostrane finansijske organizacije o kojima gotovo da nema nikakvog traga.

Takvim navodnim medijima i “istraživačkim” novinarima, odmah je posvećena pažnja zbog informacija koje su potpuno neprovereno izneli kao tačne i pokušali da izmanipulišu narod Srbije.

Umesto da bude servis građana koji će izveštavati i držati stranu interesu svoje države i srpskog naroda, ova televizija se sada pokazuje kao udarna pesnica stranih struktura i njihovih domaćih sluga.

Foto: Printscreen/Twitter/Krik.rs

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je dao izjavu u kojoj je rekao da, iz njegovog ugla, RTS liči na N1 i medije koje u potpunosti kontroliše opozicija, nego na objektivne resurse. On je zbog te izjave doživeo napade sa svih strana, od kojih je najgore bilo stravično ponašanje voditelja Marka Vidojkovića, koji je psovao majku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Sada se još jednom potvrdilo da pravi razlog napada nije istina koju je Vučić rekao, već histerija i pokušaj bilo kakvog slabljenja Srbije i njenog predsednika.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar