Šta je zajedničko hrvatskim, Đilasovim i Kurtijevim medijima? MRŽNJA prema Vučiću i uspesima Srbije!

Zanimljivo je kako pomeniti mediji na isti način Srbiju i Vučića udaraju prljavo, svim sredstvima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC,Pritnscreen

Mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i uspesima koje je Srbija postigla otkako je on na vlasti, zajednička je hrvatskim, kao i medijima koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom ili u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić, kao i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

Jasno je da kad god hrvatski predsednik Zoran Milanović napadne Srbiju i predsednika Vučića, istog trenutka kreće medijska mašinerija kojom se upravlja iz jednog centra. Tako je Milanovićevu izjavu u kojoj napada predsednika Vučića i premijerku Anu Brnabić preneo portal Direktno, koji se nalazi u Đilasovom vlasništvu, Kurtijev “Express” i hrvatski “Jutarnji list”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zanimljivo je kako pomeniti mediji na isti način Srbiju i Vučića udaraju prljavo, svim sredstvima.

Takođe je važno napomenuti da Marinika Tepić i Đilas tvrde da su Srbi pocinili genocid u Srebrenici, o čemu možete čitati klikom OVDE i OVDE.

Tepić je pisala i lažne tekstove o tome kako je država Srbija u koncentracionim logorima držala Hrvate.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ne znam zašto aliovog Milanovića kafa vidim istogtrenutka pred očima imam lik klovna iz cirlusa. Još kada progovori tri rečenice gde sve tri skupa ne znače ama baš ništa ili su tdk trućanje kao pijani momci pred lokalnom radnjom u nekom selu ispod Velebita, e tu ne da je kovn, nego dvorska luda. Milanoviću potraži stručnu pomoć dok još imaš vremena. Što se tiče ovih naših buzdovana što te podržavaju oni su oni kepeci što trče oko glavnog cirkuzanta. Podguzne muve.

    Odgovori

Ostavite komentar