SKANDAL! Đilas: U Srebrenici je počinjen genocid (VIDEO)

On je ovo izjavio za crnogorske "Vijesti"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas ne prestaje sa autošovinističkim i srbomrzačkim stavovima, a ovaj put je usred Crne Gore praktično izjavio da su Srbi u Srebrenici počinili genocid!

Naime, on je za crnogorske “Vijesti” koje je prethodno kupio dao intervju gde su mu postavljena isključivo pitanja koja njemu odgovaraju, a više o tome pročitajte OVDE.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je upitan da li su Srbi počinili genocid u Srebrenici rekao je da poštuje odluku Međunarodnog suda pravde.

“Nisam pravnik, ali Međunarodni sud pravde je doneo presudu o tome i mi više nema potrebe o tome da pričamo!” rekao je Đilas.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Sud je ocenio da Srbija sa srebrenicom nema ništa! Alija i klinton su dogovorili kako je klinton tražio nekoliko hiljada žrtava da bi bimbardovao srbe dakle srebrenica je dogovorena alija je namerno odredio duži put povlačenja da bi u borbi ginuli ali većinu stradalih poubijali su alijansi specijalci da bi bilo što više žrtava i specijalci britanskog sas na istom zadatku maskirani ilegalno u uniforme un kako svedoče holandski vojnici iz srebrenice!

    Odgovori
  2. Djure se ne postaje, djubre se rodi i kao djubre obitava. I kao sto je poznato,iz djubreta nicu nove klice, u ovom slučaju zutokljunacka klica, mrznje, laži i lopovluka sopstvenog naroda. Bog je jedan i svevisnji.. Amin!

    Odgovori

Ostavite komentar