Đilasova Marinika: Ako je sud rekao da su Srbi počinili genocid, onda su ga počinili i tačka! (VIDEO)

Marinika Tepić odgovorila je na pitanje novinarke Objektiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa danas je praktično potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, naša novinarka je pitala Mariniku Tepić koji je njen lični stav povodom toga da li je u Srebrenici počinjen genocid, a Đilasova pulenka je odgovorila:

“To nije pitanje političkog stava nego suda i sudskih presuda i zločina koji su se dogodili, genocida, običaja ratovanja i tako dalje, ne možemo ni Vi ni ja da sudimo šta se dogodilo”, rekla je Marinika.

Jasno je da Marinika podržava odluku suda, bez obzira na to što isti taj sud osuđuje naš narod da je počinio “genocid”.

Podsetimo, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, Valentin Incko doneo je skandaloznu odluku kojom je praktično počela sezona lova na Srbe koji negiraju genocid u Srebrenici. Naime, on je doneo odluku kojom nameće izmene Krivičnog zakona BiH kojima se predviđa kažnjavanje negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca.


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (25)

  1. po definiciji genocida to nije genocid..pre ce biti da je genocid bio sa druge strane jer su ubijali i zene i malu decu..

    Odgovori
  2. Ma prica nam jedna rumunka koja zastupa interesr nato zemalja. Bas ta voli srbe. Ti rumuni su se pokazali uvek noz u ledja . U istoriji samo smo imali stete od njih. I simptomaticno je da sve te "baba drndare" sto pljuju po nama nisu srpkinje ili su neke polu hrvatice. Bas interesantno i slucajno.

    Odgovori

Ostavite komentar