Zašto je Mika Aleksić ZAPALIO cigaretu čim je izašao iz sudnice? Njegov potez ZGROZIO prisutne

Jedan od prisutnih na platou za Aleksića je prokomentarisao da se "dobro drži"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pripremno ročište u procesu protiv Miroslava Mike Aleksića (69), profesora glume, optuženog za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica glumačke škole “Stvar srca”, odloženo je juče u Višem sudu u Beogradu za 28. i 29. oktobar.

Po izlasku Aleksić je svukao masku s lica i zapalio cigaretu u muštikli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U trenutku kada je bračni par krenuo platoom ka taksi stanici, začulo se: “Silovatelj. Silovatelj. Silovatelj…” Devojke i mladić koji su držali transparent, a koji su, kako su sami rekli, samoinicijativno došli s idejom da iznesu stav, tada su utihnuli.

Inače, njihov “performans” izazvao je u najmanju ruku čuđenje kod prisutnih advokata.

Odloženo SUĐENJE Miki Aleksiću: Vlasnik škole glume došao u pratnji SUPRUGE (FOTO)

Jedan od prisutnih na platou za Aleksića je prokomentarisao da se “dobro drži”, dok je drugi rekao da mu se čini da je oronuo, a da je ceo potez sa paljenjem cigarete svojevrstan nastup, predstava, jer “ipak je on profesor glume”.

Piše: Ksenija Kapisoda

BONUS VIDEO:

NASTAVAK OVE I DRUGE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 02. I 03. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Зашто је чудно ако је неко запалио цигарету? Шта то било коме говори осим можда да је особа пушач уколико се то није знало. Нећу да заузимам став и није ми јасно ко може и како може да га заузме. Треба оставити онима који су надам се стручни да утврђују кривицу да ли је неко крив или је оклеветан и ано могу да докажу нешто да то дкажу или оставе, а остали не треба да се мешају и да било ко врши притисак. Одакле ти људи поуздано могу знати да је он силоватељ и шта их побуђује да износе став? Како се може писати о паљењу цигарете као неком ,,знаку" и какв је па то глума? Маните се сензационализма. Надам се а ће суд утврдити шта је истина и да ће праведно пресудити како год то било. Толико.

    Odgovori
  2. Зашто је чудно ако је неко запалио цигарету? Шта то било коме говори осим можда да је особа пушач уколико се то није знало. Нећу да заузимам став и није ми јасно ко може и како може да га заузме. Треба оставити онима који су надам се стручни да утврђују кривицу да ли је неко кеив или је оклеветан и ано могу да докажу нешто да то дкажу или оставе, а остали не треба да се мешају и да било ко врши притисак. Одакле ти људи поуздано могу знати да је он силоватељ и шта их побуђује да износе став? Како се може писати о паљењу цигарете као неком ,,знаку" и какв је па то глума? Маните се сензационализма. Надам се а ће суд утврдити шта је истина и да ће праведно пресудити како год то било. Толико.

    Odgovori

Ostavite komentar