“Tebi je mesto u paklu”: Majka razjarila korisnike mreža otkrićem šta radi sedmogodišnjem sinu

Samo joj je ovo trebalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/craftedandcrazy

Majka sedmogodišnjeg dečaka sa Floride pohvalila se na TikToku činjenicom da joj mališan uveliko plaća račun za struju i internet jer najviše koristi to u kući.

Žena koju su na hiljade majki besne ponosna je na ideju koju je uvela nedavno, da sav džeparac koji daje sinu ide na plaćanje struje i interneta. Štaviše, sada dečak plaća i svoju sobu, kao da je student u domu!

– Sin mi ima dnevne zadatke u kući za koje, ako ih dobro uradi, dobije jedan dolar. To podrazumeva nameštanje kreveta, čišćenje kupatila posle kupanja i stavljanje prljavih stvari u korpu za veš. Na kraju meseca on skupi sasvim solidan iznos koji potom ja preuzimam jer on sam sebi plaća stanarinu, struju i internet. Prihvatio je sve, ne buni se. Znači da može – kaže ponosno majka dok korisnici mreža kipte od besa.

Majka dodaje da je soba pet dolara mesečno, struja dva, a korišćenje tehnike i internet još dva.

– Kao što vidite, na kraju mu ostaje oko 20 dolara da uživa s tim novcem. Zar mi nije dobra ideja? – pita se ova žena.

Retko ko je u komentarima imao reči hvale za njen gest. Štaviše, napadnuta je sa svih strana da dečaka teroriše od malih nogu.

“To je njegovo detinjstvo. Zašto mu ga uništavaš stvarima za odrasle?”, “Tebi je mesto u paklu, za decu nisi”, “Šta li tek muž plaća i koliko? Ako ga uopšte još imaš”, bili su neki od komentara.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar