Posle RASKIDA sa Dušicom Jakovljević, Čava šalje PORUKE Kiji Kockar: Evo kako je ONA reagovala

Ljubavni trougao ponovo u žiži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/kijakockar

Miloš Dimitrijević Čava počeo je da juri Kiju Kockar čim je raskinuo s Dušicom Jakovljević.

Bivši fudbaler je već tri godine u začaranom ljubavnom trouglu – kada okonča vezu sa voditeljkom, zavede pevačicu i tako ukrug.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miloš i Dušica su raskinuli pre nekoliko dana, a fudbaler je odmah krenuo da muva Kiju.

– Čava ne zna kojoj će pre! Nekad nam deluje da zapravo voli obe, jer kada sa jednom raskine, ima potrebu da ponovo zavede drugu. Pošto ga je nedavno Dušica ostavila, on je odmah kontaktirao s Kijom u želji da se pomire – priča dobro obavešten izvor blizak bivšem fudbaleru.

Naš sagovornik ističe da zasad Kockareva ne želi da ima ništa s njim.

– Iskreno, oduvala ga je! Bila je povređena što se Miloš odmah posle raskida s njom vratio Dušici. Zato je sada iskulirala sve njegove poruke, mada nije isključeno da će popustiti ako Čava bude uporan. Njih dvoje imaju baš turbulentan odnos – završava priču naš izvor.

Podsetimo, Dušica i Miloš započeli su vezu sredinom 2018. godine. Početkom 2019. su raskinuli, a fudbaler je potom uplovio u tajnu vezu s Kockarevom. Međutim, njih dvoje nisu mogli dugo da se skrivaju jer je Informer prvi otkrio da su u ljubavi! Godinu dana kasnije Kija i Čava su raskinuli, a nedugo potom fudbaler se vratio voditeljki Pinka. Nekoliko meseci su uživali u ljubavi, proputovali su zajedno “pola sveta”, ali je Dušica sve iznenadila protekog vikenda kad je izjavila da su se ponovo “rastali zbog nepremostivih razlika”.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Informer

Komentari (2)

Ostavite komentar