Voditeljka Ana usred emisije saznala da ima KORONU: Njena reakcija iznenadila je sve (VIDEO)

Znala je da mora da uradi ovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ananavarrofl

Američka voditeljka Ana Navaro Kardenjas objavila je na Instagram profilu trenutak kada je usred emisije koju je vodila na ABC stanici morala da se suoči s realnošću da je zaražena koronavirusom.

Njoj i koleginici Sani Hostin rečeno je usred emisije “The View” da moraju da napuste emisiju.

– Vas dve morate da izađete na trenutak – rekao je producent.

Ana je ćutke ustala i više se nije vraćala. Na Instagram stranici objasnila je da je morala ovako da pustupi s koleginicom jer je u studio trebalo da dođe Kamala Haris, potpredsednica SAD.

– Sani i Ana očigledno su obe pozitivne na koronavirus. Ovakve stvari se događaju, verovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro jer su obe potpuno vakcinisane pre nekoliko meseci – rekla je njihova koleginica u studiju. 

Ana Navaro je sasvim dobro, ali zbog protokola mora da sedi u izolaciji. Na Instagramu je istakla kako je morala da ćutke ustane i izađe, odnosno nije smela da pokaže znake nervoze i zabrinutosti rezultatima testa, kako ne bi stresirala građanstvo kraj malih ekrana.

Ana naglašava i da je srećna što se na vreme vakcinisala tokom prvog dela 2021. godine, jer bi u suprotnom sada možda zbog loše slike morala u bolnicu.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar