Naš pevač pre dve godine pokušao je da se UBIJE i ostavio POTRESNU poruku: Oprostite, ali ja ne mogu više

Bio je veoma popularan, a onda je šokirao naciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Pevač Bojan Tomović svojevremeno je bio veoma popularan i nizao hitove, a pre dve godine sve je šokirala vest o tome da je pokušao da se ubije.

Kako je preneo portal Insajder, crnogoska policija je intervenisala na poziv pevačevih komšija koje su čule da se dešava nešto čudno u njegovom stanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija je Bojana pronašla u kritičnom stanju, a on je ostavio i oproštajnu poruku u kojoj se izvinjava svojoj porodici.

Foto: Youtube/Printscreen/
Bojan Tomovic VIPPER

– Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja – napisao je Tomović, preneo je pomenuti medij.

Nakon što se oporavio, oglasio se o svemu ovome.

– Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe, ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla – ispričao je tada Tomović, preneo je Insajder.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Insajder

Komentari (1)

  1. Borise uradi nešto nedozvoli sebi ne budi kukavica nađi sebi neku obavezu mladsi zdrav život je pred tobom nije tačno date nepostuju nemaju ljudi vremena zauzeti sami sobom budi cvrst nedajse,

    Odgovori

Ostavite komentar