Da se zna ko je šampion! Zvezda bez pola tima pregazila Split, neki novi klinci očarali Pionir! (VIDEO)

Sjajna partija crveno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Krenula je ABA liga, a sa njom i rapsodija Crvene zvezde već na samom startu. Izabranici Dejana Radonjića pregazili su Split u dvorani Aleksandar Nikolić rezultatom – 97:61.

Navijači u Pioniru su imali prilike da na delu vide neke nove klince, koji su pokazali da Zvezda može ozbiljno da računa na njih. Stefan Lazarević, Nemanja Popović i Marko Gušić su se na sjajan način prikazali zvezdaškoj javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nema sumnje da je Lazarević najviše pokazao, pošto je meč završio sa 13 poena. Osim Zvezdinih klinaca, odličnu rolu je imao Nikola Ivanović. Novi košarkaš crveno-belih je najavio da će biti udarna igla Radonjićeve čete. Sjajno je dirigovao Zvezdinom igrom, pogađao kada je trebalo, razigravao i dokazao epitet velikog pojačanja. Split jednostavno nije mogao da se suprostavi crveno-belima. Od početka je bilo jasno da će klub sa Malog Kalemegdana ostvariti ubedljivu pobedu.

Činjenica da je bila oslabljena neigranjem velikog broja povređenih igrača, Zvezdi nije nimalo smetala. Videlo se da Split u ovom trenutku nema čime da parira crveno-belima.

Najefikasniji u pobedi Zvezde je bio Nikola Ivanović sa 20 poena, Stefan Lazarević je ubacio 13, a centri Maik Cirbes (12) i Ognjen Kuzmić (11) takođe bili raspoloženi.

Sa druge strane, Sani Čampara jedini dvocifreni u redovima Splita sa 10 poena.

Bonus video:

Šuterska klinika Radonjićeve čete: Nestvarna Zvezda ne može da promaši, Hrvati ne znaju gde su (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar