OZBILJNO SA ĐUKOM

VIDEO – Đurđević: Dva su RAZLOGA zbog kojih grupacija okupljena oko Đilasa daje iracionalne predloge

Gost Vladimira Đukanovića bio je profesor doktor Dejan Đurđević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Novi gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i član Predsedništva SNS-a dr Dejan Đurđević koji je govorio o svojoj profesorskoj karijeri i tome kako je ušao u politiku.

Glavna tema večerašnje emisije “Ozbiljno sa Đukom” bili su pregovori vlasti, opozicije i evroparlamentaraca, kao i reakcija evroparlamentaraca kada su videli spisak zahteva koji je iznela grupacija okupljena oko Dragana Đilasa.

– Imali smo grupaciju oko Đilasa koja je odbijala da vodi pregovore sa vladajućom strankom bez evroparlamentarca. Zatim, evroparlamentarci su doneli jedan radni dokument, kojim mi iz SNS nismo bili preterano oduševljeni, ali su rekli da to nije konačan dokument, već polazna tačka na kojoj će se raditi i tako će se dalje razvijati taj papir. I onda se pojavljuje Dragan Đilas na pregovorima i kaže da taj dokument ne valja ništa, kaže “ja sam doneo svoj dokument, ja tražim da moj dokument bude osnova za dalje pregovore”, na šta mu je Knut Flekenštajn iz Nemačke rekao da postoji dokument evroparlamentaraca i da oni smatraju da treba raditi na njemu koji su oni kao moderatori i predložili. Nakon toga Dragan Đilas izjavljuje da napušta pregovore – objasnio je Đurđević.

Zašto grupacija okupljena oko Dragana Đilasa daje iracionalne predloge za koje je jasno da neće biti prihvaćeni, pa čak ni od strane evroparlamentaraca, dva su objašnjenja, zaključeno je u emisiji:

  • Oni misle da predlozi nisu iracionalni
  • Ili traže alibi za izborni neuspeh

– Naša opozicija zna da je protiv Aleksandra Vučića, ali mislim da nisu sigurni za koga su, i u stvari ovi izbori više liče na referendum, ko je za, a ko protiv Aleksandra Vučića – rekao je Đurđević.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar