Ako Solskjer ne popravi rezultate – novi menadžer Mančester junajteda biće Kristijano Ronaldo?!

Veoma interesantna ideja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Kristijano Ronaldo vratio se u Mančester junajted u završnici prelaznog roka, a otkako je ponovo deo “crvenih đavola”, pokazao je da i dalje može da igra Premijer ligu na vrhunskom nivou.

Postigao je tri gola na dve utakmice, a tom učinku dodao je još jedan pogodak protiv Jang Bojsa u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Postoji viđenje gde bi upravo Portugalac mogao da nasledi Olea Gunara Solskjera na klupi mančesterskog velikana.

Ovu tvrdnju izneo je nekadašnji menadžer Totenhema, Tim Šervud, koji je dodao da bi to bio razuman potez ukoliko se u dogledno vreme ne osvoji englesko prvenstvo, Liga šampiona ili FA Kup.

Foto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

– Mogu da ga vidim na klupi Junajteda za 18 meseci. Mislim da će postati menadžer onog trenutka kada završi karijeru. On već poslednjih nekoliko godina daje instrukcije i sa klupe. Videli ste u finalu EP 2016. kada je bio uz selektora Portugalije, ali i tokom gostovanja “đavola” u Švajcarskoj nedavno – rekao je Šervud i nadovezao se:

– Mogu da se kladim da će da bude menadžer Junajteda za 18 meseci ako Solskjer ne bude imao rezultate. To nije onaj Ronaldo iz prvog mandata. On sada zna šta je potrebno i ako ima želju da stane pored menadžera i da određena upustva vi mu to morate dozvoliti. Nisam siguran da bi to radio sa nekim starijim trenerom, na primer da je Murinjo menadžer, ali isto tako morate da pitate Ronalda zašto smatra da je potrebno da ustaje – izneo je vrlo zanimljivu ideju Tim Šervud.

Junajted nije toliko loše započeo takmičarsku godinu, pošto je na deobi prve pozicije u engleskom prvenstvu, međutim, ispao je iz Liga kupa porazom od Vest Hema 1:0, a i u Ligi šampiona je izgubio od Jang Bojsa 2:1.

Svi su čekali njegove reči, a evo šta je izjavio Aleksandar Stanojević



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar