EKSKLUZIVNO: Prva fotografija Marije Milošević posle 15 godina – evo kako izgleda danas (FOTO)

Dugo se nije pojavljivala u javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Ćerka bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marija Milošević (56) nije se pojavljivala u javnosti punih 15 godina, a 17. septembra ove godine reporteri Objektiva su je uslikali u Crnoj Gori, odnosno Cetinju.

Naime, ona je, kako se vidi na fotografiji obučena u crno od glave do pete, a kako je Objektiv ranije pisao, ona je odlučila da posmrtne ostatke svog oca, Slobodana Miloševića iz dvorišta porodične kuće u Požarevcu prebaci u Crnu Goru i to baš na Cetinje.

Foto: Objektiv.rs
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dobro obavešteni izvor za naš list navodi da ona poslednjih meseci ozbiljno radi na pripremama za ovaj čin, a i u kanonski nepriznatoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi uveravaju da su spremni da služe opelo pokojnom predsedniku SRJ, a više o tome pročitajte OVDE.

Podsetimo, Marija poslednjih godina živi u svojoj vili koja je zaključana, sa spuštenim roletnama i gotovo da nikada ne izlazi, o čemu je Objektiv ranije pisao.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (13)

  1. Ja bih predlozio doticnoj da, ako vec zeli da po drugi put preseljava oceve kosti (prvo je bilo iz Rusije u Pozarevac), onda da ga sahrani u Uvac, pored oca i brata. Mozda bi tamo nasao mir i porodicno pomirenje.

    Odgovori

Ostavite komentar