Još jedna ŠOK ODLUKA Marije: Evo šta će da uradi sa posmrtnim ostacima Slobodana Miloševića (FOTO)

Odlučila je da prebaci ostatke svog oca kako bi njenoj duši bilo barem malo lakše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA PHOTO/SOGUN/SS, EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, EPA/Fred Ernst / POOL

Ćerka bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića Marija Milošević (56), kako saznaje Objektiv, nije odustala od želje da posmrtne ostatke svog oca iz dvorišta porodične kuće u Požarevcu prebaci u Crnu Goru, odnosno Cetinje.

Dobro obavešteni izvor za naš list navodi da ona poslednjih meseci ozbiljno radi na pripremama za ovaj čin, a i u kanonski nepriznatoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi uveravaju da su spremni da služe opelo pokojnom predsedniku SRJ.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Marija je uvek bila za to da njen otac počiva u Crnoj Gori a ne u Srbiji, jer ga je izručila Haškom tribunalu. Kada je Sloba preminuo u Hagu, ona se protivila majčinoj želji da njen otac počiva ispod lipe u dvorištu kuće u Požarevcu. Ipak, Mira se najviše pitala i bilo je po njenom.

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Međutim, kako godine prolaze, a Marija ne može da dođe u Srbiju zbog poternice koja je za njom raspisana zbog pucanja u Vili „Mir” za vreme Slobinog hapšenja, odlučila je da prebaci ostatke svog oca kako bi njenoj duši bilo barem malo lakše ‒ navodi izvor.

Foto: EPA PHOTO/SOGUN/SS

MARIJA: „PO OCU SAM CRNOGORKA”

Naš sagovornik navodi da Marija u poslednje vreme, nakon svih društveno-političkih zbivanja u Crnoj Gori, potencira svoje „crnogorsko” poreklo.

‒ Cetinje je njen dom i sve joj prija u tom gradu, a jedino što joj fali je što ne može da obiđe grob svojih roditelja. Marija voli da kaže da je po majci Srpkinja, a po ocu Crnogorka, ali da svom svojom dušom pripada Crnoj Gori. Upravo zbog velike tuge za ocem, koji je izdahnuo u haškom kazamatu, ne vidi drugo rešenje, već da se izvrši njegova ekshumacija ‒ zaključuje naš izvor.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 21. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (34)

  1. Он је наш умро је за нас.Несме нико да га дира.Треба га сахранити у храму Светог Саве.Бар мало да му се одужимо

    Odgovori
  2. staviće mu točkove pa će ga Ovamo tamo Da nije cimao vojsku sve bi bilo drugacije ona to ZNA.Najviše je štete svesno ili ne naneo Srbima.Ispao budala.

    Odgovori

Ostavite komentar