PREVAZIŠLE NESUGLASICE

Pričalo se da je Marina Tucaković sa ovom pevačicom bila u LOŠIM ODNOSIMA: Njena bolest ih opet zbližila

Evo i šta je bio uzrok svađe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 68. godini života nakon borbe sa opakom bolešću.ž

Njena smrt čitavu estradu je zavila u crno, a mnogi se i ne sećaju toga da je ona svojevremeno sa jednom pevačicom bila u zategnutim odnosima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je Dara Bubamara za koju se pričalo da je sa Marinom bila u lošim odnosima nekoliko godina.

Naime, Marina je tada navodno optužila aru da joj je ostala dužna 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu “Delete” 2013. godine, a pevačica je to demantovala pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala joj skupocenu garderobu, preneo je tada Kurir.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages,E-Stock/ Časlav Vukojičić

– Odjednom su prestale da komuniciraju, a kada su mediji saznali, nisu imale problem da se međusobno vređaju, pa godinama nisu imale nikakav kontakt. Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Pre šest godina niko ne bi pomislio da će njih dve zaratiti, ali desilo se – rekao je izvor za pomenuti medij svojevremeno.

Nesuglasice su rešile nakon šest godina, a Marina je napisala Dari pesmu koju je izvela u duetu sa pevačem Slobom Radanovićem.

– Dara je ispala čovek, javila joj se i ponudila pomoć, kao što bi svaka normalna osoba tako postupila. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum – dodao je izvor.

– Nas dve se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obe plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu – izjavila je Dara Bubamara jednom prilikom za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar