Ovu PESMU je napisala Marina, a Karleuša otkrila potresne detalje: Pomenula majku Divnu i SUZE

Pevačica je podelila emotivnu uspomenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Jelena Karleuša sinoć se potresnom objavom oprostila od Marine Tucaković, a sada je evocirala uspomenu na nju i pokojnu majku Divnu Karleušu.

– Hvala ti Marina… Odakle da počnem? “Tihi ubica”, “Moj dragi”, “Ko ovu dramu režira”, “Upravo ostavljena”, “Magija”, “Ne smem da se zaljubim u tebe”, “Insomnija”, “Još te volim”, “Pucaj u ljubav”, “Slatka mala”, “Kazino”, “Žene vole dijamante”, “Samo za tvoje oči”, “Muškarac koji mrzi žene”, “Ko ti to baje”, “Baš je dobro biti ja”, “Ide maca oko tebe”, “Krimi rad”, “Ludača”, i mnoge mnoge druge pesme, napisala je Marina… – počela je Jelena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada sam došla kod nje sa Divnom da mi pročita tekst za ovu pesmu koju upravo slušate, sve tri smo počele da plačemo dok je čitala već prve stihove…. I ja sad plačem dok ovo pišem… jer ne mogu da verujem šta pišem… Mnogo mi je teško i to želim da podelim sa vama… da znate da je ova žena obeležila moju karijeru i život… Eto… – dodala je Jelena u svojoj objavi na Instgramu, dok se u postu čula pesma “Tihi ubica”.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar