Bojsi se ŽENIO čak 4 puta: Biografije njegovih životnih saputnica izazivaju pravo ČUDO

Živeo je pred smrt sa suprugom Kerol kojom se oženio 1990. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Džon Čalis (77) preminuo je danas nakon duge bolesti. Zvezda kultne serije “Mućke”, čuveni Bojsi, u našoj zemlji je boravio zbog snimanja dokumentarnog filma. A kakav je samo film mogao da se snimi o životnoj priči i nejgovim ljubavnim pustolovinama.

Bojsi je boravio i u Beogradu, zbog dokumentarca koji se snima u produkciji “Netfliksa”. Snimanje je bilo svakodnevno – na različitim lokacijama, poput Fililoškog fakulteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa 22 godine je počeo da se bavi glumom. Proslavila ga je uloga bogataša Terensa Obrija „Bojsija“ iz serije „Mućke“. Isti lik je tumačio i u “Zelenoj, zelenoj travi” čiji su se pojedini kadrovi snimali na glumčevom imanju u Vigmoru.

Njegova karijera uglavnom je bila vezana za televiziju, a manje za pozorište.

Glumac koji obožava kriket, istoriju i baštovanstvo ženio se četiri puta. Bio je u braku sa Sabinom Frenklin, Debi Arnold i Džen Čalis.

Živeo je pred smrt sa suprugom Kerol kojom se oženio 1990. godine, živeli su u Vigmoru. Kerol Čalis ima veoma zanimljivu životnu priču.

Ona je potomkinja Endrjua Bernanda, irsko- britanskog oficira (1773 – 1855) i devojke iz Afrike koja je bila u položaju ropkinje.

Endrju Bernand je bio u braku sa putopiscem Ledi En Berndand, koja je bila najbolja prijateljica sa Marijom Ficherbert, ljubavnicom i nezakonitom suprugom Džordža IV, kralja Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije, Irske i Hanovera.

Ledi En Berndand je saznala za aferu supruga i zahtevala je da se devojčica koju je njen muž dobio dovede u London.

En je brinula o njoj, a Kerol Čalis joj je veoma zahvalna na tome jer da nije bilo tog postupka, ne bi bilo ni nje.

Džon Čalis je za britanski “Ekspres” rekao da je oduševljen poreklom svoje supruge i da je “Bojsi trebalo da se više hvali time, ali zna da bi komentar Del Boja bio politiki nekorektan”.

Za vreme poplava u Srbiji 2014. godine Čalis je na svom Tviter profilu objavio brojeve računa za pomoć i apelovao je da se pomogne našoj zemlji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar