Šok! Moji roditelji su krili da su uradili DNK test mog deteta, a onda sam doneo NAJTEŽU odluku u životu

Nije mogao da veruje šta su mu roditelji uradili iza leđa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bio je presrećan kada mu se sin rodio, a onda je jedan Britanac prošao kroz pravu agoniju kada je saznao šta su mu roditelji uradili iza leđa.

– Svoju suprugu Sonju sam upoznao u restoranu gde je radila kao konobarica. Od prvog trenutka se nije svidela mojim roditeljima. Oni su mislili da me ona samo koristi i da želi moj novac. Rekao sam im je da je odvratno što tako misle, ali oni nisu promenili svoj stav – priča on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada smo njenim roditeljima rekli da ćemo se venčati, oni su bili van sebe od sreće. Sa druge strane, moj otac i majka su bili ljuti i razočarani, i odbili su da nam daju svoj blagoslov – kaže muškarac i nastavlja:

– Zbog toga smo odlučili da zaboravimo na veliku svadbu, i pozvali smo samo Sonjinog brata i njenu najbolju drugaricu da nam budu svedoci.

Foto: SCIENCE PHOTO LIBRARY / Sciencephoto / Profimedia

– Dve godine kasnije smo dobili sina Gareta, i nismo mogli da budemo srećniji. Naši roditelji su nas redovno obilazili i sve je bilo u redu dok slučajno nisam čuo razgovor mojih roditelja dok su se igrali sa Garetom – navodi Englez.

– U jednom trenutku je mama rekla Garetu: Ti si najslađa beba na svetu. Baš mi je drago što smo potvrdili da si ti zaista naš unuk. Nije znala da sam ja u blizini i šokirala se kada sam uleteo u sobu i pitao je: Šta je to značilo? – iskren je on.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

– Mama je pokušala da promeni temu, ali kada je videla da sam ja uporan, sve mi je priznala. Prvo mi se izvinila a onda mi je rekla da su otac i ona odlučili da u tajnosti urade DNK analizu za Gareta kako bi se uverili da je on stvarno moj sin – priznaje muškarac.

– Bukvalno sam ostao bez teksta. Rekao sam im da odu pre nego što izgubim ono malo poštovanja za njih što mi je preostalo. Dok su izlazili, moja majka se izvinjavala i stalno ponavljala da oni nemaju poverenja u Sonju kao i da Garet nimalo ne liči na mene. Pobesneo sam i izbacio ih napolje. Sonji sam sve priznao tek posle dve nedelje kada me je pitala zašto moji roditelji više ne dolaze u posetu – objašnjava Britanac.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

– Sve sam joj ispričao i ona je počela da plače kao kiša. To mi je slomilo srce jer sam znao koliko se trudila da zadobije naklonost mojih roditelja. Te noći mi je rekla da ona ne može više da dozvoli da moji roditelji budu u blizini Gareta i ja sam se složio. Kada me je majka nazvala i pitala kada mogu da dođu u posetu, rekao sam joj da više nisu dobrodošli u našu kuću. Potom je slušalicu preuzeo otac koji me je nazvao nezahvalnim i surovim, a onda je počeo da vređa Sonju. Spustio sam mu slušalicu – zaključio je očajni muškarac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar