LAŽNI hirurg SAVA neprepoznatljiv: Nova adresa stanovanja ga PROMENILA skroz, komšije otkrile sve (FOTO)

Stari vlasnik je nekretninu prodavao za 34.000 evra, ali su se dogovorili da spusti cenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lažni hirurg Sava Knežević (23) iselio se iz kuće u Batajnici sa porodicom 29. avgusta, nakon što su je prodali za 120.000 evra i pazarili novu u selu nedaleko od Beograda za samo 30.000 evra, ekskluzivno saznaje Objektiv.

Da su obavili “dobar posao” vidi se kada se poređaju brojevi: kuća u Batajnici od 114 kvadratnih metara nalazi se na placu od 12 ari, dok nova ima 100 kvadrata i na placu je od osam ari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Stari vlasnik je nekretninu prodavao za 34.000 evra, ali su se dogovorili da spusti cenu. Kuću su pikirali još u julu i relativno brzo sklopili ugovor kod advokata, ali su im malo škripale pare, pa su se tek krajem avgusta zvanično uselili – ispričao nam je jedan od stanovnika sela, upućen u celu “akciju”. Prema njegovim rečima, Kneževići su, tačnije Savin otac Đorđe i brat Viktor, često dolazili do kuće i nešto pregovarali sa starim vlasnikom.

Foto: Vladimir Sporcic/Objektiv

‒ Dolazio je novi komšija ovde i, kako sam čuo, nekoliko puta pokušao da unese nešto od stvari, ali je stari vlasnik bio izričit da, dok ne vidi novac, nema unošenja ničega, iako su dali kaparu – kaže naš sagovornik.

Dok se ekipa Objektiva nalazila pred kućom, pored njih se zaustavio crni “ford” koji je vozio Đorđe, dok je Sava, vidno mršaviji, bio na mestu suvozača. Mlađi Knežević, videvši nas, odmah je žurno ušao u dvorište, dok je stariji prvo pokupio kese, pa onda krenuo za sinom.

Foto: Vladimir Sporcic/Objektiv

“ISPARILI PREKO NOĆI”

U Batajnici, međutim, o Kneževićima ne prestaje da se priča.

‒ Isparili su odavde preko noći. Mnogo para duguju svima redom. Krenuli su sa knjižarom pre nekoliko godina, pa su otvorili cvećaru, a Danijela je pravila i kolače i torte, i grešio bih dušu kada bih rekao da je bila loša u tome. Svim vlasnicima lokala ostali su dužni za kirije. Alavi su na pare i status. Otkako su se spojili, Đorđe i Danijela su težili da se pokažu u društvu – ispričao nam je njihov doskorašnji komšija.

Prema rečima drugog sagovornika Objektiva, Kneževiće su na staroj adresi tražili muškarci za koje košije sumnjaju da su poverioci.

Foto: Vladimir Sporcic/Objektiv

‒ Dolazili su dva-tri puta, sa besnim kolima, tražili ih. Pre nego što će izbiti skandal, Đorđe se ispred kuće parkirao s novim crvenim „mercedesom”.

Kada ga je jedan od komšija pitao odakle mu i koliko košta taj auto, Đorđe je sa osmehom odgovorio da košta kao jedan veći stan u centru Beograda. Eto, tako su se ponašali – priča naš sagovornik.

“KAD SE OPANAK POPAPUČI

Da se Kneževići nisu smirili ni posle skandala, svedoče reči brojnih komšija iz ulice u Batajnici. Kako navodi jedan od bliskih komšija Kneževića, sve se promenilo u poslednje dve godine.

‒ Znate kako se kaže: najgore je kada se opanak popapuči. E to se upravo sa njima dogodilo. Do pre dve godine su držali svinje za sebe, a onda su postali „nobles”, pa su im smetali svi u komšiluku koji čuvaju stoku, jer im je smetalo što se smrad oseća kada su im dolazili stranci u kuću – kaže ovaj čovek.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OVU I OSTALE AKTUELE TEME PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar