JEZIVO

Slavna pevačica rođena je kao plod NACISTIČKOG eksperimenta: Za PAKAO kroz koji je prošla malo ko zna

Kao maloj su joj urezali kukasti krst na čelo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Hajnrih Himler bio je jedan od najvećih ubica u istoriji, a jedan od njegovih najšokantnijih poteza jeste osnivanje udruženja “Lebensborn”, neku vrsku “inkubatora” koji je za cilj imao da stvori novu, arijevsku rasu koja bi predstavljala elitu i vladala svetom.

Najpoznatije dete rođeno u okviru ovog projekta jeste Frida Lingstad, pevačica grupe “ABBA” koja je rođena 1945. godine kao plod veze između majke Norvežanke Sini i nemačkog narednika Alfreda Hasea.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njene majka i baka bile su žigosane kao izdajnice i proterane su iz svog rodnog sela na severu Norveške, a Frida je bila izložena užasnim pritiscima.

Foto: Martyn Goddard / Alamy / Alamy / Profimedia

Njoj je jedan ribar nožem ugravirao kukasti krst u kožu, a kasnije je imala velike muke da to odstrani.

Ona je sa svojom majkom bila prisiljena da pobegne u Švedsku, ali njenim mukama tu nije bio kraj. Naime, tamo joj majka ubrzo umire od zastoja rada bubrega, dok je Frida nastavila da živi sa svojim brojnim traumama.

Nažalost, delila je sudbonu mnoge dece koja nisu nastala iz ljubavi već iz sumanutog projekta zasnovanom na ideji o “idealnoj, vladajućoj rasi”. Zahvaljujući svom velikom talentu, uspela je da se probije u svetu muzike i postane članica grupe koja danas važi za jednu od najboljih svih vremena.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar