UŽAS

Zvezda popularne serije imala 16 OPERACIJA: Nakon druge transplantacije bubrega saznala PORAŽAVAJUĆU vest

Prošla je kroz pravi pakao zbog zdravstvenih problema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Glumica Sara Hajland, najpoznatija po ulozi u seriji “Moderna porodica” prolazi kroz veoma teške trenutke, a sve zbog narušenog zdravlja.

Naime, još dok je bila dete dijagnostikovana joj je displazija bubrega, što znači da njeni bubrezi nisu dovoljno razvijeni da obavljaju svoju funkciju u normalnoj meri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvi put se na hirurškom stolu našla još kao beba, a do četvrte godine imala je sedam operacija, a do svoje 27. godine operisana je 16 puta.

Čak ni brojne operacije, ni dijaliza nisu urodile plodom, pa joj je 2012. godine njen otac Edvard donirao bubreg.

Foto: Youtube/Printscreen/TV Promos

Mada je delovalo da je konačno sve u redu, četiri godine kasnije Sarino telo je počelo da odbacuje novi organ i ponovo je morala pod nož.

-Uradili smo sve analize i sve moguće tretmane kako bismo spasli bubreg, ali lekari su mi na kraju rekli da je presađeni bubreg kao kuća koja je izgorela u požaru. Ne možete da je vratite u staro stanje – rekla je ona u jednoj emisiji.

Šest meseci nakon druge operacije, lekari su otkrili da je i njen brat odgovarajući donor te joj ej on dao novi bubreg. Ovog puta je oporavak lakše tekao, ali njenim mukama tu nije bio kraj.

Ubrzo je saznala da ima endometriozu materice i jajnika i da i to mora hitno da operiše.

Kao posledicu silnih operacija dobila je bruh koji je, takođe, morala da operiše.

Više od 10 Sarinih operacija dogodilo se dok je snimala “Modernu porodicu”, a kolege su je opisale kao veoma vedru osobu. Pored porodice danas veliku podršku pronalazi i u vereniku Velsu Adamsu kog je upoznala nakon druge transplantacije bubrega.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar