LEPA I OBRAZOVANA

OVO je žena Kokana iz “Porodičnog blaga”: Ljubav se desila na PRVI pogled, a evo čime se ona bavi (FOTO)

Glumac je kraj nje pronašao svoju sreću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumac Aleksandar Dunić proslavio se ulogama u serijama “Porodično blago”, “Srećni ljudi”, “Bela lađa” i drugim, a o njegovom privatnom životu malo se zna.

Ono što je poznato to je da je on većn godinama u braku sa Draganom Litričin Dunić novinarkom i univerzitetskom profesorkom, inače doktorkom književnih nauka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako su jednom prilikom ispričali, glumac je bio verni gledalac njene emisije “Ličnosti i svetovi”, a ljubav im se dogodila na prvi pogled.

-Pritom, svetovi dramske umetnosti i književnosti su kompatibilni, tako da nismo dva sveta – rekla je jednom prilikom Dragana za Story.

Foto: Printscreen/Youtube

Dunić je, inače, glumu završio u Novom Sadu, a jednom prilikom je otkrio i zbog čega to nije učinio u Beogradu.

-Bio sam u užem izboru u Beogradu, nisam primljen, ali me je zato Branko Pleša primio na odsek glume u Novom Sadu. Desila se slučajnost, kao i mnogo puta, s tim da je ova slučajnost bila odlična za mene jer sam od Branka Pleše mnogo naučio i bila mi je čast da budem njegov student – naveo je glumac, prenosi Pulsonline.

-Novi Sad je u vreme kad sam ja studirao bio apsolutno bezbedan grad finih i dobronamernih ljudi. Naravno, kao student sa strane više sam bio upućen na druge studente koji, takođe, nisu bili Novosađani. Divno smo se družili i učili od jednog od najboljih. Žao mi je što nas je život tako razdvojio pa se ne viđamo onoliko koliko bih želeo – zaključio je Aleksandar svojevremeno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pulsonline, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar