Jelena rasplakala devojku na US openu: Potez Novakove supruge joj naterao suze na oči (FOTO)

Ovo je bilo baš emotivno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Jelena Đoković je izazvala mnogo pažnje od trenutka kada je stigla u Njujork da pruži podršku svom mužu u pohodu na US open.

Na meču sa Mateom Beretinijem je pokazala koliko je normalna i topla žena, a jedan gest je oduševio javnost širom sveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, dok je bila na tribinama “Artur Eš”, Jelena je iskoristila priliku da se upozna sa devojkom koja je velika navijačica Novaka Đokovića i članica grupe Nolefan, koja obožava lik i delo najboljeg tenisera na svetu.

Jelena se upoznala sa mladom devojkom, razmenile su poklone i družile se nekoliko minuta. Mlada devojka je bila ganuta gestom Novakove supruge, što je našla vremena i pokazala neverovatnu želju da se upozna sa njom.

– Draga, bilo mije mnogo lepo što smo se upoznale danas, hvala ti na prelepom i pažljivom poklonu. Nadam se da ćemo se uskoro videti ponovo – napisala je Jelena Đoković.

 

Ubrzo se oglasila i sama devojka, koja je uputila emotivnu poruku Novakovoj supruzi.

Draga Jelena, rasplakaćeš me. Hvala ti puno na majici. Dojurili ste doslovno kao član porodice! Vaša ljubaznost i pažnja su neverovatni! Osetio sam toliko ljubavi i topline od tebe – rekao je Jelena.

 

Bonus video:

Federer može samo da plače: Đoković oborio još jedan nestvaran rekord!

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar