Nataša Kandić, koja podržava Mariniku Tepić, poručuje Vučiću: Prestani da sprečavaš priznavanja Kosova

Nataša Kandić još jednom pokazala da joj ništa nije sveto i da mrzi Srbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić, koja predlaže Mariniku Tepić za lidera Srbije, žestoko je udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog tzv. Kosova, odnosno zasmetala joj je njegova požrtvovana borba za Kosovo i Metohiju.

– “U Interpolu i Unesku ćemo da ih pobedimo, u Savetu Evrope – vrlo teško za nas”, ocenjuje predsednik Srbije, oko njega nema nikog da ga posavetuje da je najviše u interesu kosovskih Srba članstvo Kosova u sve tri organizacije i odustajanje od lobiranja za “otpriznavanje” – napisala je Nataša Kandić na svom Tviter nalogu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Twitter

Kandićeva je još jednom pokazala da joj ništa nije sveto i da mrzi Srbe i Srbiju, a na ovaj način poručuje Vučiću da mora prestati da sprečava priznavanja tzv. Kosova, i da je za Srbiju najbolje da tzv. Kosovo uđe u Interpol, Unesko i Savet Evrope!

Nataša Kandić je više puta izjavljivala da je naveća politička nada u Srbiji potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (14)

  1. jA SAM VREMESNI COVEK PRSTOJAN, NEAGRESIVAN, VISOKOG PRAGA TOLERANCIJE, MOGU SVE DA RAZUMEM, KULTURAN, OBRAZOVAN I ISKREN, AL' KAD VIDIM OVU ZENU ZGRCI MI SE STOMAK I IMAM ZELJU DA URADIM NAJGNUSNIJU STVAR, NESTO STO NIKADA U ZIVOTU NISAM URADIO, DA JE PLJUNEM U LICE.

    Odgovori

Ostavite komentar