Gaga Antonijević svedočio dva i po sata o BRUTALNOM napadu Bjelogrlića u Nišu: Advokat otkrio JEDNU stvar

Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Režiser Predrag Gaga Antonijević (62), koga je 23. avgusta u niškom hotelu “Ambasador” oko 4 časa posle ponoći napao glumac Dragan Bjelogrlić (57), dao je danas iskaz u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu o ovom incidentu.

Očekuje se da u narednom period budu saslušana još pet svedoka, koji su bili očevici događaja, pišu “Novosti“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Antonijević je u ponedaljak oko podneva u pratnji advokata došao u niško tužilaštvo gde je skoro dva i po sata davao iskaz o okolnostima koje su prethodile pre i posle napada Bjelogrlića na njega. Malo pre 15 sati Antonijević je izašao zgrade Suda u Nišu, ali nije želeo da govori o detaljima koje je izneo zameniku Osnovnog Javnog Tužilaštva u Nišu, niti da odgovara na pitanja novinara.

Njegov advokat, kratko je novinarima odgovorio da je Antonijević “govorio samo istinu, samo istinu”.

“Nisam jedini kog je Bjelogrlić TUKAO, na snimanju je napravio HAOS”: Antonijević progovorio o glumcu

Iz Osnovnog Javnog Tužilaštva u Nišu potvrdili su da je Antonijević detaljno ispitan i dodali da se ispituju sve okolnosti koje bi mogle da rasvetle ovaj događaj koji je svakako obeležio niške Filmske susrete u avgustu.

Podsećanja radi, nakon napada na Antonijevića Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, a sutradan je iz KP zavoda u Nišu gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Užas! Katarina sve vreme HUŠKALA Bjelogrlića da napadne reditelja? OTKRIVENO šta se desilo kobne večeri

Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar