Užas! Katarina sve vreme HUŠKALA Bjelogrlića da napadne reditelja? OTKRIVENO šta se desilo kobne večeri

Antonijević kaže da će tužiti Bjelogrlića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić,Printscreen

Katarina Radivojević navodno je nahuškala Dragana Bjelogrlića da prebije Predraga Gagu Antonijevića! Glumica se u niškom hotelu “Ambasador” nije odvajala od Bjele i oko četiri ujutru ga je nagovorila da napadne reditelja “Dare iz Jasenovca”, piše Informer.

– Katarina je cele večeri govorila Bjelogrliću da “naplati” Gagi što je u javnost izneo mejl, u kojem se jasno vidi da mu je Dragan nudio mito. Govorila mu je da je to idealna prilika da ga napadne. On je pred zoru podlegao njenim pritiscima… Nasrnuo je na Gagu i izudarao ga pesnicama u glavu – priča izvor Informera sa lica mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Antonijević kaže da ga ne čudi ako je Katarina huškala Bjelu da ga napadne i otkriva da je ona već godinama besna na njega!

– Iskreno, nisam čuo njihov razgovor jer nas je zid razdvajao, nisam ni znao da sede tamo, tako da ne znam o čemu su razgovarali. S obzirom na to da su celo veče u hotelu pili alkohol, ne bi me čudilo da je Katarina u nekom momentu i nagovarala Dragana da me napadne – priča Gaga za Informer i otkriva zbog čega je Katarina navodno ljuta na njega:

– Sve se to desilo zato što sam posle druge sezone serije ‘Ubice mog oca’ prekinuo saradnju sa njom! Dolazila je pijana na set! Bila je drska i bezobrazna prema mnogim članovima ekipe, a neke je i vređala. Ponašala se neprofesionalno i kvarila je atmosferu na snimanju.

Katarina Radivojević LAGALA u policiji zbog Bjelogrlića? Otkriveno šta je TAČNO glumica rekla u iskazu

Slavni režiser kaže da je Katarina tokom jednog snimanja, ničim izazvana, izvređala jednog važnog čoveka, čija je firma finansijski pomagala seriju.

– Njemu je bila želja da dođe i pogleda kako uživo izgleda snimanje serije i naravno da smo mu izašli u susret. Na setu je sedeo sa mnom i još nekim članovima ekipe, ponašao se fino i kulturno. Katarina, koja je u tom momentu snimala jednu scenu, okrenula se ka njemu i uzviknula mu: “Šta me gledaš, majmune?!” Svi smo se sablaznuli jer je čovek u tom trenutku razgovarao sa nama, niko je nije gledao! – priča Antonijević, piše Informer.

Reditelj ističe da je, uprkos dobroj glumi koju je Katarina pokazala u “Ubicama”, morao da prekine saradnju s njom jer je bila nepodnošljiva.

“Čime sam zaslužio da me Bjelogrlić tako podlo PRETUČE”: Gaga dan nakon napada otkrio u kakvom je stanju

– Lik Marije je odlično dočarala na malim ekranima, ali morao sam da prekinem saradnju sa njom jer je čestim ispadima usporavala snimanje i unosila nepotrebnu tenziju. Najverovatnije je otad ljuta na mene – završava priču Gaga.

Gaga ne odustaje od tužbe protiv Bjelogrlića

Antonijević kaže da će tužiti Bjelogrlića.

OGLASILA se Katarina Radivojević: Evo šta je rekla o Bjelogrlićevom NAPADU na Antonijevića

– Nedopustivo je to što mi je uradio. Ni sa čim ga nisam izazvao. Podneću protiv njega krivičnu prijavu, pa neka to rešavaju nadležni organi – rekao je ranije Gaga.

Bjeli nanogica godinu dana?!

Bjelogrlić će zbog prebijanja Antonijevića najverovatnije biti osuđen na kućni pritvor, kaže advokat Dejan Savić.

– Za izvršenje ovog krivičnog dela zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina. Tu imamo “visok stepen ugrožavanja spokojstva građana” i laku telesnu povredu, s tim što priznanje krivičnog dela i ostale okolnosti mogu da ublaže kaznu. Moguće je da Bjeloglić bude uslovno osuđen, a kazna može da bude i nanogica do godinu dana – objasnio je advokat.

BONUS VIDEO: 

 

Izvor: Informer

Komentari (10)

  1. Katarina je udarila rediteljku serije ,,Urgent I centar,, I izbacena sa daljeg snimanja. Odvratno stvorenje.

    Odgovori
  2. Sta ste mogli drugo i ocekivati od Katarinine i Dragana. Same face nji xove govore o kakvom karakteru se radi u glumu ne ulazim jer nisam strucna za to.Mislim da sve one optuzbe za silovanja su i krenula od njega i tih glumica koje bi na taj nacin uspjele da steknu neku slavu

    Odgovori

Ostavite komentar