Vučić o slikama Đilasa i Obućine: Snimao ih čovek koji je bio ZAPREPAŠĆEN! A ko je pratio Danila? (VIDEO)

Aleksandar Vučić prokomentarisao je slike Dragana Đilasa i Jelene Obućine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Prva/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u Jutarnjem programu na TV Prva govorio o zajedničkim fotografijama lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i voditeljke Jelene Obućine sa televizije pod njegovom uređivačkom kontrolom, NewsMax-a.

Predsednik Vučić je rekao da je gost koji ih je snimao u toj kafani bio zaprepašćen, jer je mislio da je reč o nezavisnim novinarima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da bi običan narod razumeo koji to nije pratio. Izašla je fotografija iz kafane, a na njoj Đilas i voditeljka sa njegove i Šolakove televizije. Kažu oni da ih mi pratimo i snimamo, a taj snimak je objavio na mrežama koji je bio gost iz te kafane koji je bio zaprepašćen jer je mislio da su to nezavisni novinari.

Vučić je jasno rekao da su oni svesni da ih niko nije pratio, ali bitno da lažu i da se bave njegovom decom.

Potom je predsednik postavio ključno pitanje – ko je pratio Danila?

– Danilo je bio i na Halkidikiju. Strašan greh, treba ga likvidirati. A ko je njega pratio? Jeste li to organozovali da ga pratite? Njih država nije pratila, već su vas slikali obični ljudi iznenađeni što vas vide. Kad god mislite da su dotakli dno, onda vam se ukaže podrum ispod tog dna, tako da možete da izmišljate šta hoćete – rekao je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar