Devojka (19) se UBILA u stanu, MAJKA neutešna nakon istrage: “Ti ljudi su je terali da iseče kosu”

Nesrećna žena progovorila je o svom bolu nakon virtuelne istrage o smrti svoje ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Ilustracija

Mama slomljenog srca progovorila je sa kakvim je bolom morala da se suoči, kada je tokom istrage samoubistva svoje ćerke, čula kako je provodila svoje poslednje dane.

Naime, Kejt Reijli, 38-godišnja mama četvoro dece, progovorila je o ovoj trauma, nakon virtuelne istrage o smrti 19-godišnje Kortni Lonsdejl.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, nesrećna devojka je pronađena mrtva u svom stanu u Ovendenu, 2. marta prošle godine.

Policajci su objasnili kako su tog popodneva otišli do njene kuće i pronašli Kortniino telo zajedno sa oproštajnom porukom.

Majka tragično preminule devojčice ju je dobila sa samo 16 godina. U mladosti je, kako je istakla, bila žrtva porodičnog nasilja, pa je 2010. bila primorana da ostavi svoje troje dece. Stoga je, kako je ova žena istakla, nesrećna tinejdžerka pretrpela i psihičko i fizičko zlostavljanje u hraniteljskoj porodici.

Foto: Shutterstock

Rekla je da su njena deca smeštena u porodicu “iz srednje klase” sa kojima nisu mogli da se poistovete i koji su u prvi mah tražili da Kortni iseče svoju dugu kosu na dužinu do ramena, laku za održavanje.

Ovaj slučaj je duboko potresao svetsku javnost, a primer ove devojčice može da služi kao opomena svima da obrate pažnju kada se neko iz njihove okoline neobično ponaša.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar