Žena “UKRALA” more, pa preko razglasa terala kupače: Novi SKANDAL u Hrvatskoj (VIDEO)

Sukobi oko "prava" na plažu se nastavljaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Priča o sukobima na plaži Pudarica dobila je još jedan nastavak. Naime, vlasnicima OPG-a Štokić nije dovoljno što zahvaljujući birokratskim pravilima imaju pravo na plažu koja bi trebala da bude javno dobro, nego svojim smatraju i more pa im sada smetaju i kupači udaljeni nekoliko desetina metara od obale.

– Ovaj snimak je nastao nakon što su već isterali dva dečaka koji su ronili. Uzurpirali su more, stavili bove dužinom više od 50 metara od obale. Čim se neko približi, razglasom teraju – izjavila je autorka koja je ovaj video i snimila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, u julu je celu Hrvatsku obišao snimak incidenta upravo sa ove plaže na kojoj je moglo da se vidi da, vlasnik površine na kojoj se nalazi sporna plaža, zamahuje lopatom prema kupačima.

– U ponudi agroturizma imamo i ponudu kupanja na moru, na našoj privatnoj plaži koja je ujedno i nudistička. Dogodi se da se gosti kupaju na plaži, a neko im među nogama pliva i lovi puževe.

– Ogradili smo plažu bobicama isključivo kako bi se videlo da se radi o nudističkoj zoni – pojasnila je nakon tog incidenta Miljenka Štokić reakciju svog supruga za 24 sata.

Nenad Štokić jeste vlasnik površine na kojoj je određena granica pomorskog dobra, ali ona nije zavedena u knjigama i zato mu nije potrebna nikakva koncesija.

Prema odluci primorskih zakona iz 2018., nije u prekršaju! Sme da koristi plažu, a i po potrebi ogradi, sve dok se granica pomorskog dobra ne utvrdi u zemljišnim knjigama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar