Đukanović: Moj klip o aferi “Jovanjica” je UZDRMAO agitropovsku mašineriju pojedinih vladajućih struktura

Napisao je i da istina izlazi na videlo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović putem lajv striminga na Jutjub kanalu “Analiza stanja” raskrinkao je laži o kafkijanskom procesu i izmišljenoj aferi “Jovanjica“. Ovog puta obratio se na Fejsbuku kako bi izrazio zadovoljstvo što je njegov klip iz temelja uzdrmao agitropovsku mašineriju pojedinih vladajućih struktura koje su u saradnji sa pojedinim opozicionim liderima i uz obilatu pomoć stranog faktora izmislili taj slučaj.

– Jedan video klip sa mog jutjub kanala “Analiza stanja” naterao je lažove iz nedeljnika “Vreme” da očajnički pokušaju da brane neodbranjivo i da nastave dalje da lažu i izmišljaju. Time su po ko zna koji put pokazali da oni nisu novinari, već društveno-politički radnici i to je dobro da svi vide. No, vreme pritisaka na pravosuđe koje su vršili, posebno u ovom slučaju, lagano prolazi – objavio je Đukanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Napisao je i da istina izlazi na videlo.

– Verujem da ćemo vrlo brzo saznati ko su bitange iz vladajućih struktura koje su preko svojih mreža u pravosuđu i policiji dostavljali poluinformacije pojedinim opozicionim političarima da bi ovi izlazili u medije i bestidno lagali, a sve sa ciljem da uvuku na bilo koji način porodicu predsednika Srbije u ovu aferu. Naravno, o ovom slučaju ja još nisam sve rekao i svakako će biti još jutjub klipova. Bitangama iz vladajućih struktura neka služi na čast šta su radili, a o njihovim saradnicima u opoziciji nemam šta da kažem osim da su krpe našle zakrpe. Pih! – napisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na svojm Fejsbuk profilu.


Da podsetimo, putem lajv striminga Đukanović je dao odgovore na ključna pitanja: Šta je pozadina afere? Ko su njeni kreatori? Zašto su mediji vodili bestidnu kampanju uvlačenja porodice Vučić u aferu i kriminalizovanja predsednika države?

Vučić o “Jovanjici”: Upleli mi celu porodicu – kako nekog ne puštate 2 godine, kao da je UBIO 700 ljudi?

Odgovore na ta pitanja možete da pročitate klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar