Poznatog muzičara za zlostavljanje optužio i MUŠKARAC: “Tražio mi je da ga zovem TATICE”

Ovaj muškarac tvrdi da se sve dogodilo kada je imao samo 17 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Američka R&B zvezda Ar Keli se ovih dana susreće sa ozbiljnim optužbama. Njemu se uveliko sudi zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja, a sada je svedočila i prva muška osoba.

Naime, čovek  koji je svedočio tvrdi da je jedna od Kelijevih žrtava, a na sudu je ispričao da je muzičara upoznao u Čikagu, kada je imao svega 17 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevač ga je tada navodno pitao šta je spreman da učini za muziku, dao mu je svoj broj telefona i pozvao ga u svoju kuću.

– Jednom me prilikom pitao jesam li ikada imao ikakvih maštarija o muškarcima, a zatim se spustio na kolena i pružio mi oralni seks. Nakon toga mi je rekao da smo sada porodica – rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu.

Dodao je da ga je Keli navodno molio da ga zove “tatice” i rekao mu da će snimati njihove odnose. Muškarac tvrdi da se viđao sa pevačem, jer je zaista želeo da napravi uspeh u muzičkoj industriji i bojao se da neko ima snimke njihovih odnosa.

Podsetimo, popularni muzičar se godinama suočavao sa optužbama za seksualno uznemiravanje maloletnica, ali je tek pre nekoliko meseci zvanično uhapšen.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar