“Zašto mi to radi samo dok spava?” Muž sluđen, tek posle prve bračne noći otkrio je DRUGO lice svoje žene

Mislio je da se samo poigrava s njim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Postoje parovi koji se tokom veze ne upoznaju kako treba, pa druge strane ličnosti otkrivaju tek u braku.

Više od 60 muškaraca širom sveta otkrilo je na portalu BoredPanda šta je ono što ih je šokiralo najviše kod svojih dragana, a što nisu znali da im je navika dok su živeli odvojeno.

Tako je izvesni Serž Osis napisao da njegova supruga ispušta čudne i seksi zvukove dok spava.

– Mislio sam u početku da me vara u snu, ali sam se kasnije uverio da to nije slučaj. Zaista jako čudno, provokativno i uzbuđujuće zvuči dok spava, naročito dok se prevrće po krevetu. Bio sam zbunjen, padalo mi je na pamet da me navlači, provocira za seks. Pitao bih je zašto tako ne zvuči kada vodimo ljubav recimo. Neki prijatelji rekli su mi da me sigurno vara, ali oni je ne poznaju kao ja – napisao je Serž.

Kris Remidž napisao je kako je tek od prve bračne noći znao da mu supruga samo tokom noći ispušta gasove.

– Odmah me je po ulasku u brak upozorila na svoju naviku koju ne može da kontroliše dok spava. Ništa mi nije bilo jasno. Milion puta sam je pitao zašto ne ispušta gasove i tokom dana, odnosno bilo kad ima potrebu za tim. OK, znam da ženama to spada pod blamiranje, ali ja je volim i voleću je šta god da radi, odnosno kakve god navike da ima. Zato sam je pitao da li ima još nešto za šta ne znam. Rekla je da nema i zaista sam se kasnije uverio u to da je to istina – napisao je Kris.

Priznanje njegove supruge da samo noću ispušta gasove inspirisalo je mnoge muškarce da pomalo rezignirano konstatuju kako njihove žene to ni tad ne čine, kao ni mnoe druge stvari.

– Moja to nikad predamnom nije uradila. Kao da se stidi sama sebe. Gluposti. Imam osećaj da zbog tih nekih sitnih stvari nikad nismo načinili odnos, tu povezanost kakvu bih voleo da imamo – napisao je izvesni Fas.

Ostali muškarci imali su drugačija iskustva sa otkrivanjem “mračnih” strana svojih supruga.

Tako je jednom od njih šok bio kad je shvatio da mu supruga spava samo sa jednom čarapom, a nikako sa obe. Izvesna Miss napisala je da joj suprug ima sposobnost da zaspi bilo gde u kući, u bilo kakvom momentu i u bilo kojoj pozi.

– Moja žena jako se plaši mraka. To dolazi do izražaja samo kad legne da spava. Dok sedi u mraku i gleda TV ili sluša muziku, sve je u redu. Kako ugasimo svetlo i krenemo da spavamo, tako počne da drhti i samo se sklupča uz mene. Zato nam je uvek neko svetlo upaljeno u kući – kaže izvesni Liveandlearn256.

Žena pod nadimkom “Noćni plamen” otkrila je da njen suprug toliko stalno priča, da to radi i u snu.

– Izdržala sam tri meseca i od tad spavamo u odvojenim prostorijama. Ne vredi, on stalno priča. Ne razumem kako se ne umori – kaže ona.

Izvor: boredpanda

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar