Tinejdžerka (18) se zaljubila u OCA, pa šokirala priznanjem: “Tako je ZGODAN, želela sam da mi bude prvi”

Ona je istakla tada i da planira da se uda za njega i dobije decu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Adie Bush / ImageSource / Profimedia / Ilustracija

Tinejdžerka (18) je rekla da se zaljubila u svog oca koji se vratio nakon 12 godina kada je napunila 17. Još uvek nije rekla majci o njihovoj vezi, ali priča postaje tek morbidna, kada je devojka otkrila da je svoju nevinost poklonila biološkom ocu.

Osamnaestogodišnja devojka planira da se uda za svog biološkog tatu i tek treba da kaže mami o tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tinejdžerka je otkrila da se zaljubila u svog oca, koji nije bio prisutan tokom njenog života, a koji se vratio nakon 12 godina. Ponovo su se sreli kada je imala 17 godina.

– Moji roditelji su me dobili kad su imali 18 godina – upoznali su se u srednjoj školi, a ja sam začeta na maturskoj večeri. Bili su u ozbiljnoj vezi oko šest meseci, ali su prekinuli dok je moja mama još bila trudna sa mnom. Moj otac nije bio tu kad sam se rodila. Mislim da su mamini psihički problemi uticali na to, jer joj nijedna veza nije potrajala. Ima bipolarni poremećaj i neke druge probleme mentalnog zdravlja – rekla je ona i dodala još detalja o tom odnosu:

Foto: Shutterstock

Jednostavno nisu bili srećni i nisu bili u kontaktu od kad sam se rodila. Želela je sama da iznese sve to. Nakon što sam se rodila, imala je slom živaca i nije mogla da se brine o meni, pa sam živela sa njom bake i deke do moje 2. godine. Mislim da je to jedan od razloga što nikada nismo bile bliske. Ni dok sam bila beba – govorila je tinejdžerka.

Ova devojka koja sebe karakteriše kao biseksualnu, imala je burno detinjstvo i imala nekoliko očuha koji su dolazili i odlazili u njenom životu. Ali kada je tinejdžerka posle 12 godina videla svog oca, osetila je niz emocija.

– Bilo je tako čudno i zbunjujuće. Prvi put sam se stalno viđala sa tatom, ali bilo je i kao, tako je zgodan! A onda sam pomislila: “Šta, dođavola, o čemu ti misliš? Šta nije u redu sa tobom?” Videla sam ga kao svog oca, ali tada je i deo mene hteo da upozna ovog čoveka sa kojim je pričala samo preko interneta, a delovao mi je privlačno – rekla je.

Mlada žena je takođe otkrila kako je “želela da on bude prva osoba sa kojom je vodila ljubav”.

– Razgovarali smo o tome kako može biti neprijatno. Takođe je rekao da ako se ne osećam prijatno u u bilo kom trenutku da mu kažem. Postoji razlog zbog kojeg sam izgubila nevinost baš sa njim,  jer se nikada nisam osećala prijatno ni sa jednim drugim čovekom. Bilo je ludo senzualno. Trajalo je oko sat vremena i bilo je puno predigre. Oboje smo doživeli orgazam. Tako smo slični, volimo iste stvari i vrlo lako jedno drugome ugađamo – objašnjava.

Što se tiče njihovog venčanja, tinejdžerka namerava da organizuje veliko venčanje, ali neće biti legalno registrovano, jer smatraju da im ne treba papir da bi bili sa osobom koju vole.

– Moja najbolja prijateljica biće moja kuma i biće obučena u ljubičastu boju. Moja baka i deda – roditelji mog verenika – prisustvovaće, a deda će me predati mladoženji/ocu. Na stolovima će biti buketi drveća bez lišća koje predstavljaju naš brak, koji će biti poput drveća koje raste. Moja haljina će biti crna – objasnila je.

Par planira da vest saopšti njenoj majci kada se presele u Nju Džerzi, jer tamo incestni odnosi nisu po zakonu.

– Nazvaću moju mamu i objasniti joj je da smo zaljubljeni i da imamo decu. Ako želi da vidi svoje unuke, poslaćemo joj novac i ona će moći da dođe da nas vidi – rekla je.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Mama joj ima psihičkih problema... Očigledno da su svi familijarno psihički poremećeni. ? Posle je abortus greh!

    Odgovori

Ostavite komentar