Hiljadu poljoprivrednika iz Srbije STIGLO u Paraliju – Palma: “Želim im koristan BORAVAK” (FOTO)

Najveći deo kompletnog troška ovog putovanja je plaćen sa računa Jedinstvene Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Delegacija od 1.000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije, koja je sinoć krenula iz Srbije, danas je stigla u Paraliju podno Olimpa u Grčkoj. Najveći konvoj krenuo je sinoć sa parkinga Akva parka u Jagodini. 600 poljoprivrednika je sa teritorije grada Jagodine, a 400 iz drugih 35 gradova i opština. Oni će do 1. septembra boraviti u grčkoj regiji Pierija gde će obići jednog velikog proizvođača stočne hrane i više proizvođača povrća u staklenicima.

Najveći deo kompletnog troška ovog putovanja je plaćen sa računa Jedinstvene Srbije, od novca koji ova stranka dobija iz državnog budžeta kao parlamentarna stranka, a jedan manji deo troškova platili su donatori. Organizator ovog putovanja je Skupština grada Jagodine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi smo do sada poljoprivrednike vodili na jedan od najvećih poljoprivrednih sajmova na svetu – u Pariz, nakon čega smo poljoprivrednicima u Jagodini podelili 440 junica i teladi, više puta smo poljoprivrednike vodili u Beč i Grčku. Cilj je da naši poljoprivrednici vide kako rade njihove kolege u Evropskoj uniji i da vide da tamo ne teče med i mleko. Gospodin poljoprivredni proizvodjač nema ni godišnji odmor, ni slobodne dane, ni regres ni bolovanje i zato smo odlučili da vodimo naše poljoprivrednike. Želim im koristan boravak u Grčkoj i da se svi zajedno vratimo pozitivni u mislima, a negativni na koronu – rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji se nalazi na čelu nase delegacije.

Foto: Privatna arhiva

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar