Nasmejani UBICA pravi haos u zatvoru: Čaba Der NAPAO čuvare, odmah su ga kaznili

Zbog trećeg po redu incidenta koji je napravio, boravak u samici mu je produžen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milan Malíček / Borgis / Profimedia

Čaba Der koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu kaznu zatvora, posle posete advokata odbio da se skine i bude pregledan pre povratka u samicu, zbog čega je došlo do sukoba sa obezbeđenjem.

Plaćeni ubica Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a u Srbiji na 40 godina robije, napao je zatvorske stražare! Kako prenosi mađarski Bilk, incident se dogodio posle posete njegovog advokata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Der, koji je posle surove likvidacije Nebojše Markovića u Beogradu dobio i nadimak nasmejani ubica već je napao i pretukao dvojicu cimera u pritvoru u Budimpešti. Zbog toga je, kako prenose mediji, već duži period bio u samici.

Vezali ga

– Posle posete advokata, stražari su mu tražili da se skine da bi ga pretresli, što je standardna procedura. Međutim, on je odbio, tražio je da se zatvore vrata dok se skida i tada je došlo do koškanja sa stražarima. Na kraju, uspeli su da ga savladaju, obore i vežu ga lisicama – preneli su mediji.

Kako navode, zbog trećeg po redu incidenta koji je napravio, boravak u samici mu je produžen.

Podsetimo, pre nego što je napao stražare, Čaba je po istom scenariju napao najpre jednog, a nekoliko meseci kasnije i drugog cimera. Zajedničko za obojicu napadnutih je to što su iza rešetaka zbog zločina nad ženama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar