Bosanac odlazi iz Zvezda Granda? Poznati harmonikaš na ivici da odustane, a sve zbog OVE žene

Dugo godina je član žirija muzičke emisije, a spekuliše se da je došao kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Prva/Printsceeen

Dragana Stojkovića Bosanca ove sezone možda nećemo gledati u „Zvezdama Granda“ jer njegova supruga misli da je vreme da se odmori.

– Bosanac se dugo premišlja, još ništa nije definitivno, ali emisije se snimaju i po 15 sati, a za njega je to jako naporno. Njegova žena Dunja ga moli da prestane sa tim, da se konačno posveti sebi i njoj, da malo uživaju. Za finansije ne treba da brinu jer je zaradio dovoljno i sada može da odmara. Pre dve godine Bosanac je operisao srce i još tada su mu doktori rekli da ne sme da se forsira i da što više odmara – kaže za Svet izvor blizak Bosancu i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Muzika koju on radi i forsira više ne prolazi, dolaze neke nove generacije i muzički pravac se potpuno menja, a on ne želi da se priklanja modi nego se drži kvaliteta. Što se tiče ostatka žirija, ostaće nepromenjen. Saša još uvek ne traži zamenu za Bosanca, jer se nada da će uspeti da ga nagovori da ostane, a u tome mu najviše pomaže Ana Bekuta i još jedna članica žirija. Ali, na estradi se već pročulo da Bosanac želi da ode, pa se mnogi pevači nude Popoviću. Ima tu i pravih zvezda, ali i onih manjih koje obećavaju da će praviti šou – zaključio je izvor.

Foto: Screenshot Youtube

BONUS VIDEO:



Izvor: Svet

Komentari (2)

  1. Bilo Bi Bezbroj Puta Bolje Da I Gospođa Marija Šerifović I Gospodin Dragan Stojković Bosanac I Gospodin Džordže David Odlepršaju Kao Crni Golubovi Iz Emisije Zvezde Granda I Da Se U Emisiju Zvezde Granda Na Mjesto Gospođe Marije Šerifović Postavi Gospođa Dragana Mirković , A Na Mjesto Gospodina Dragana Stojkovića Bosanca Da Se Postavi Gospodin Haris Džinović , A Na Mjesto Gospodina Džordžeta Davida Da Se Postavi Gospodin Ramiz Begović , ( , Mnogo Poznatiji Kao Gospodin Ramiz Zmaj . ) .

    Odgovori

Ostavite komentar