“Drago mi je što smo ponovo zajedno”: Ana Sević oduševljena što će baš ona menjati koleginicu

Pevačica Ana Sević ponovo će voditi emisiju "Zvezde Granda"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Imperia

Sada svi već znaju da će u “Zvezdama Granda” Sanju Kužet na voditeljskom mestu zameniti Ana Sević, a svoje oduševljenje nije krila ni Ana.

– Drago mi je što smo ponovo zajedno! – kaže Ana i dodaje:

– Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista, ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za “Zvezde Granda” i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima, jer sam i sama bila u njihovoj koži – zaključila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Podsećanja radi, nakon takmičenja u “Zvezdama Granda” koje je završila veoma uspešno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisjama “Neki novi klinci”, “Zvezde Granda” i “Grand parada”.

Foto: Printscreen/Youtube/YU Planet

 

Voditeljka Sanja Kužet obelodanila je da se nalazi u drugom stanju i da neće ostati do kraja ove sezone “Zvezda Granda”.Izvor: Grand Online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar