Lepu Saru KOMŠIJA gledao kroz prozor kupatila: Ostavio joj SRAMNU poruku, a ona ga pošteno prešla (FOTO)

Ona je doživela ogromnu neprijatnost, nakon što je otkrila nešto za šta nije znala mesecima, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Ako u domu u kojem živimo postoji i jedna prostorija u kojoj možemo da se osamimo i da budemo sigurni u svoju privatnost, to je onda sigurno kupatilo. Pogotovo ako se uzme u obzir da se u njemu nalaze kada ili tuš kabina, kao i klozetska šolja – ono sigurno ne predstavlja mesto na kojem želimo da nas neko vidi.

Ipak, Sara nije bila te sreće i doživela je ogromnu neprijatnost, nakon što je otkrila nešto što nije znala mesecima. Naime, kako je istakla 26-godišnja devojka, nju je komšija obavestio da se kroz prozor njenog kupatila vidi bukvalno sve!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je istakla, šokirana devojka nije verovala u to što joj je komšija rekao i bila je ubeđena da se kroz njen prozor može primetiti samo silueta. Iznervirana porukom, upalila je svetlo u kupatilu i otišla u baštu da se sama uveri šta se to vidi iz njenog kupatila.

Foto: Printscreen/Twitter

– Bukvalno se vide samo naši obrisi, ali komšije očigledno ne žele to da vide, već nešto više. Kad se vratim sa odmora, biću u izolaciji 10 dana pa ću provesti neko vreme u bašti i svoj prozor zagraditi sasksijama i cvećem koje će im zagraditi pogled. Sve ovo je zaista poprilično uznemirujuće – rekla je besna devojka, a preneo je britanski Miror.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar