“Ovo je ISTERIVANJE đavola, kopala sam po kanti za smeće”: Nataša Bekvalac u AGONIJI (FOTO)

Pevačici je očigledno teško pao trenutak odvikavanja od nikotina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Pevačica Nataša Bekvalac je poznata kao strastveni pušač, ali godinama pokušava da se reši ove navike.

Ovih dana je opet odlučna u nameri da se oslobodi nikotina, ali joj ne ide baš lako, o čemu je obavestila pratioce na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva… Doslovno sam opasna po okolinu – napisala je Nataša i dodala:

– I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena!

FOTO: Printscreen/Instagram

Pevačici je očigledno teško pao ovaj trenutak, pa je nastavila:

– Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete – zaključila je Nataša.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar